La doar o zi dupa ce suflarea crestineasca din Romania a intrat in Postul Mare, guvernanții de la Bucuresti vânduti puterilor întunecate la minte, prin vocea unuia dintre cei mai proști prim-miniștrii de la făurirea României Mari încoace, au comis o alta mare nedreptate din sirul deja interminabil de abuzuri si nelegiuiri, si anume în miez de noapte (doar Satana si covidul 19 actionează noaptea!) să-l dea afara pe Dl Octavian Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, din functia de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoasterea meritelor luptatorilor impotriva regimului comunist.

Prin aceasta decizie iresponsabila si total lipsita de respect si moralitate, dl Cîțu – un umil politician cu minime cunostiinte de Istoria Romanilor si cu al sau cap plesuv mereu aplecat inaintea unor alogeni ca si Silviu Vexler sau Alexandru Florian – directorul Institutului ” Elie Wiesel „, ei bine a reusit sa-i condamne a doua oara pe detinutii politici anticomunisti din Romania. Daca prima sentinta fusese pronuntata intr-un regim politic dictatorial total antiromanesc de catre niste tribunale care executau orbeste ordinele politice venite de la Moscova, cea de-a doua sentinta….o putem deja numi Sentinta Citu, are loc intr-un regim politic asa zis democrat si intr-o tara asa zis libera !

Nu mai insist aici asupra motivelor absurde si a bazaconiilor pe baza carora premierul Cîțu – un personaj deja de trista amintire, le invoca pentru a justifica decizia horor pe care a luat-o el si acolitii lui. Vreau doar sa afirm ca Dl Bjoza era printre putinii demnitari care apara si acum la 82 de ani valorile nationale si crestine ale poporului roman. Erou al luptei anticomuniste, acest OM si-a sacrificat tineretea, familia si viata in timp ce altii pactizau cu ocupantul bolsevic si turnau de zor la securitate sau partid.

Să îți fie rusine Cîțule și tuturor politicienilor asemenea tie, pentru ca azi la 31 de ani dupa asa zisa revolutie…..ca sa fim mai corecti o lovitura de stat, acesti oameni care au salvat prin sacrificiul lor demnitatea poporului roman, voi sa va bateti joc de ei si de memoria celor ce s-au jertfit in temnitele si lagarele comuniste…..sa va bateti joc de ” Sfintii Inchisorilor „!

Îmi aduc aminte aici de o intamplare traita personal in anul 1999 la Bucuresti cu ocazia vizitei Papei Ioan Paul al II-lea. Si atunci, ca si acum, tinta sau dusmanul inchipuit era tot o figura legendara, si anume eroul din rezistenta armata din Muntii Fagaras – Ion Gavrila Ogoranu. Ce se intamplase de fapt. Dl Prof Raul Volcinschi care era pe atunci Secretar de Stat la Ministerul de Interne primeste o lista oficiala cu cateva persoane considerate capabile de acte de terorism la adresa Suveranului Pontif, printre care era trecut si numele lui Ion Gavrila Ogoranu. Inutil sa mai precizez ca totul nu era decat o nebunie…..o mascarada de prost gust, la fel cum se intampla azi cu Dl Bjoza.

De altfe ” executia ” politica a D-lui Bjoza, are la baza motive politico-ideologice. Noii stăpâni care conduc acum România…..Institutul ” Elie Wiesel „, ambasada SUA, a Germaniei, a Frantei de la Bucuresti, precum si liderii Uniunii Europene….care intre timp a devenit zona de libertate LGTBIQ (apropo rusine tuturor euro deputatilor romani care au votat aceasta bataie de joc la adresa culturii si civilizatiei crestine europene ), ei bine acei noi stapani neomarxisti în spiritul si legea înaintasilor lor bolsevici nu mai permit alte opinii sau pareri politice. În plus rostirea sau aducerea aminte a adevarului istoric este pentru ei, precum tămâia pentru diavol.

Mărturisirea adevarului istoric, organizarea si participarea la evenimentele comemorative ale camarazilor cazuti pe campul de lupta, tragerea la raspundere a vinovatilor pentru dezastrul Romaniei, demascarea criminalilor si a crimelor savarsite in trecut si in prezent impotriva poporului roman, pozitionarea pe o directie crestina si nationala……iata doar cateva motive reale care au dus la ” executia ” domniei sale.

Prin aceasta, celebra deja coalitie de guvernamant PNL-USR-PLUS-UDMR a dovedit inca o data ca este profund anticrestina si antinationala. Mai mult ca sigur cu voia lui Dumnezeu vor iesi si ei pe usa din dos a istoriei. Dar pana atunci vom mai avea multe de patimit de pe urma lor.

În ceea ce mă privește…..tot respectul meu domnule Bjoza…..prin tot ceea ce ați făcut pentru neam, țară și Dumnezeu, puteți raspunde ferm si hotărât – Drept!

Cristian Ardeleanu