Cu siguranţă că aproape fiecare dintre noi s-a întrebat care ar fi numărul total al agenţiilor de pariuri stradale de pe teritoriul ţării noastre, sau care firmă deţine cele mai multe agenţii. Ei bine, ţinând cont că aproape oriunde am merge, este imposibil să nu observăm cel puţin 1-2 agenţii de pariuri, putem spune din start că numărul total al agenţiilor de pariuri stradale din România este de ordinul miilor.

Numele operatorilor și numărul agențiilor

Pentru început, vom vorbi de cei de la SuperBet, fiind una din cele mai cunoscute case de pariuri de pe teritoriul ţării noastre (top 3 agenții de pariuri sportive). În total, există nu mai puţin de 910 de case de pariuri SuperBet, dintre care circa 130 se află doar în Bucureşti.

GoBet sunt case de pariuri marca SuperBet, însă în franciză. În 2019 existau nu mai puţin de 370 astfel case de pariuri, iar circa 42 existau doar în Bucureşti.

Casa Pariurilor este o altă agenţie foarte cunoscută în ţara noastră, existând nu mai puţin de 750 agenţii la nvel naţional, iar aproximativ 90 se afla numai în Bucureşti. Casa Pariurilor are drept ţintă comunele şi satele, deoarece acolo concurenţa este cât mai mică, astfel că am ajuns să avem astfel de agenţii în localităţi precum Carei, Fundu Moldovei, Corbu, etc.

StanleySports deţine circa 360 agenţii la nivel naţiona, dintre care 120 există doar în Capitală. Se axează pe oraşele mari, evitând satele şi comunele

Fortuna Bet înregistrează un număr de 810 agenţii la nivel naţional, în timp ce 170 dintre acestea sunt doar în Bucureşti. Există agenţii atât în oraşe mari, cât şi în oraşe micuţe sau în sate şi comune. Mulți adepți ai acestei case au început să parieze și online, conform mai multor pareri despre Fortuna.

Winner are nu mai puţin de 229 agenţii în toată ţara, iar 78 sunt doar în Bucureşti. Aceştia se axează pe zonele mai puţin exploatate de către concurenţă, astfel că avem agenţii în oraşe precum Caracal, Slatina, Roşiorii de Vede, Horezu, ş.a.m.d.

MozzartBet are un număr total de 65 de agenţii, iar 19 sunt doar în Bucureşti, axându-se pe teritoriul de vest al ţării noastre, aceştia fiind originari din Serbia.

TotalBet oferă doar franciză, iar cu siguranţă că cei mai mulţi dintre voi nu ştiaţi faptul că TotalBet deţine cele mai multe case de pariuri la nivel stradal din ţara noastră, mai exact 1.915. Doar 38 există în Capitală, aceştia axându-se pe oraşele micuţe şi pe sate.

ArminBet are un număr de 612 agenţii, iar cele mai multe se află în ţară, doar 2 fiind în Capitală.

Gets Bet deţine 400 de agenţii, iar 95 sunt în Bucureşti. Get s Bet este, de fapt, fosta agenţie Empire Betting.

ExcelBet înregistrează aproximativ 250 de agenţii, iar doar 7 se află în Bucureşti.

Acestea ar fi majoritatea caselor de pariuri de la noi din ţară. Pe lângă cele deja menţionare, am mai putea nota Sport Bet Challenge, River Bet, Smart Bet, SenatorBet, acestea însumând circa 150-200 de agenţii la nivel naţional.

Aşadar, în ţara noastră există nu mai puţin de 8000 de case de pariuri, marja de eroare fiind de +/- 5%.

NapocaNews