CFR Cluj a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Botosani, in etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I. Ardelenii urca provizoriu pe primul loc, cu doua puncte avans fata de FCSB, de pe locul 2. Cate un jucator de la fiecare echipa a fost eliminat, in finalul intalnirii.

A marcat: Sigurjonsson ’25, ’28.

1-0, min. 25: Sigurjonsson a marcat cu un sut de la16 metri, cu piciorul drept, din pozitia centrala, portarul Hankic atingand balonul, dar nereusind sa-l impiedice sa intre in plasa;

2-0, min. 28: Tot Sigurjonsson a inscris, cu stangul, din interiorul careului, de pe partea stanga, dintr-un unghi de aproximativ 45 de grade, la colutul lung.

In minutul 88, Paun l-a faultat pe Al Mawas, tragandu-l tare de tricou. Iranianul a reactionat si a vrut sa-si faca singur dreptate, apoi jucatorii celor doua echipe au facut un meleu si s-au impins reciproc. Dupa aceasta faza, Latovelvici si Al Mawas au fost eliminati.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Vinicius, Burca, Camora – Sigurjonsson (Chipciu ’63), Bordeianu (Hoban ’79), Gidea (Paun ‘8) – Deac (Latovlevici ’79), Debeljuh (Omrani ’78), V. Costache. Antrenor Edward Iordanescu;

FC Botosani: Hankic – Braun (Patache ’87), Chindris, Seroni, Tiganasu – E. Papa (Meleke ’30), Rodriguez, Tircoveanu – Askovski (Ongenda ’46), D. Croitoru (Al Mawas ‘8), Fili (S. Camara ’46). Antrenor Marius Croitoru.

Cartonase galbene: Camora ’51, Paun ’89, Omrani ’89 / Tircoveanu ’17, E. Papa ’23, Braun ’38

Cartonase rosii: Latovlevici ’89 / Al Mawas ’89

Arbitri: Horia Mladinovici – Vladimir Urzica, Daniel Mitruti – Adrian Cojocaru;

Observator: Cornel Sorescu.