Deși am intrat cu toții în Săptămâna Mare și mai sunt doar câteva zile până la marea sărbătoare a Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos, preocuparea autorităților și a întregii clase politice este legata de vaccinare. Se aruncă în stânga și în dreapta cu amenințări și reproșuri la adresa populației și a Bisericii Ortodoxe în special, deoarece nu este îndeplinit planul cincinal la vaccinare. Poi este si normal ca bieții români nu mai vor să se înțepe….la câte țepe au luat de la politicieni în ultimele 3 decenii de veșnica tranziție spre o bunastare iluzorie.

Este ca si cum te-ai aseza la un joc de poker despre care nu sti mai nimica, iar ceilalti care te indeamna sa joci sunt de o moralitate si un caracter desavarsit…..politicieni corupti, medici vanduti pe 30 de arginti asemenea lui Iuda, jurnalisti hidosi si slugarnici…adica drojdia societatii. Cam cu astfel de specimene ne confruntam si noi astazi……Ei au in mana careul de asi inainte de a incepe partida. Tocmai de aceea ne si indeamna mai mult sau mai putin binevoitori…..vaccinati-va, vaccinati-va, vaccinati-vă!

Libertatea care ne este propusa in schimbul vaccinarii este o iluzie…..o manipulare si o minciuna ! Nu exista asa ceva. Lumea intreaga este impinsa precum o turma de vite spre o mare sclavie mondiala. Marea Resetare asta inseamna….Marea Sclavie Mondiala? Ne vom putea pastra libertatea in masura in care ne putem pastra si salva credinta. Credinta le invinge pe toate. Iisus invie mereu de peste 2000 de ani…..asta este singura certitudine care conteaza….acesta este adevarul absolut ! Pana la urma adevarul, binele si lumina vor invinge ! Nu vaccinul. Singurul si adevaratul vaccin este Sfânta Împărtășanie!

Pentru a nu cadea in capcana intinsa de guverne si politicieni, fiecare om care mai are o farama de gandire ar trebui sa-si puna urmatoarele doua intrebari referitoare la acest vaccin, si anume…..este el sigur ? este el eficient ? Despre cat este de sigur ne spun insasi producatorii acestora, mai exact ca este doar in faza de studiu si ca nu isi asuma nici o raspundere cu privire la efectele secundare nocive pe care le-ar putea avea. Ei isi asuma doar incasarea sumelor fabuloase, pe care le platesc guvernele lumii din bani publici…banii nostri. Adica precum la jocul de poker…..noi platim intrarea in joc, dar castigul il incaseaza smecherii. Referitor la eficienta aici avem un bilant dramatic….doar in Europa avem pana acum 7.766 de decese post vaccin si 330.218 de vatamari provocate de aceste vaccinuri Covid cu 19 potrivit Agentiei Europene a Medicamentelor. In plus se stie ca cei vaccinati se pot infecta pe mai departe, pot de asemenea sa transmita virusul altor persoane….in consecinta trebuie sa poarte pe mai departe botnita si sa sufere toate constrangerile impuse absurd si fraudulos de autoritati. In traducere libera si intepati si imbotnitati. Salvarea este asa cum am mai spus-o doar la Dumnezeu si la propria noastra imunitate…..sport, miscare, o alimentatie sanatoasa, fara stres si cu credinta vie la Dumneze !

Să vedem acum cine sunt vanzatorii de vise…..sau de vaccin. Cine face jocul si imparte cartile…..George Soros, Bill Gates, Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Joe…alias Joe Biden si alti cativa indivizi putred de bogati…..toti asa zis „filantropi” ai lumii moderne. De asa filantropi sa ne fereasca Bunul Dumnezeu! Pe tovarasii comunisti chinezi nu-i mai amintesc. in cazul lor mi-a cazut de mult dispretul in scarba. La o privire mai atenta a listei enumerte anterior, mai ca-ti vine sa spui….piei drace, astia sunt toti dracul gol? Greșit! Un simplu drac nu poate face atâta rău cat fac astia?Numele lor….complet si corect este….legiune???

Ințelegeți acum cine sunt cei care va imbie la vaccin si de cine asculta. Întrebarea este bineînțeles retorica. Treziți-vă, treziți-vă, treziți-vă!

Închei cu cateva versuri parca prevestitoare ale marelui poet si om de cultura Adrian Paunescu…..

Nebunii urca-n varf de tot,
Comanda lumea idiot
Declara zilnic un razboi
Murim saraci, murim umili,
Din moftul unor imbecili
Si este vai si-amar de noi,
Nu mai exista nici valori,
Nu se mai nasc nemuritori,
Exista bani si-atata tot,
Sa fim maimute-n carnaval,
Maimuta n-are ideal,
Maimuta are numai bot,
Sunt puse tarile la zid,
Democratia e un vid,
Sub echilibrul pururi frant,
Se-arunca-n lume maladii,
Popoarele spre-a se rari,
Ca-s prea multi oameni pe pamant.

Cristian Ardeleanu