Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională şi Alumni, organizează, în perioada 10 – 12 iunie, un eveniment dedicat comunităţii absolvenţilor UBB.

Acţiunea este menită să întărească relaţia instituţiei cu absolvenţii săi, să le ofere acestora un prilej de a se reîntâlni, de a-şi împărtăşi experienţele din anii studenţiei şi de a se destinde împreună cu familia în locurile preferate din studenţie, se arată într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

Formatul evenimentului va fi unul hibrid, care va îmbina atât activităţi cu prezenţă fizică, cât şi mediate online.

Astfel, pe parcursul celor trei zile, absolvenţii UBB vor avea ocazia de a participa la Gala Alumni, la prezentări AlumniTalks, la activităţi interactive virtuale şi se vor putea bucura, împreună cu familia, de intrare liberă în Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Haţieganu” şi în Grădina Botanică „Alexandru Borza”, precizează sursa citată.

Evenimentul va debuta în data de 10 iunie cu o ceremonie organizată în Aula Magna a Universităţii Babeş-Bolyai, care va fi transmisă în direct pe conturile de Facebook şi Youtube ale UBB.

Ulterior deschiderii oficiale vor avea loc prezentări în stil AlumniTalks, urmate de decernarea premiilor din cadrul Galei „Alumni de Onoare ai UBB”.

Cea de-a doua zi a evenimentului va fi dedicată facultăţilor UBB, fiecare facultate organizându-şi propriile activităţi pentru absolvenţi.

Ziua de 12 iunie va fi dedicată activităţilor de relaxare şi destindere organizate atât online cât şi offline.

”Tururile virtuale ale clădirilor şi locaţiilor universităţii, expoziţia de fotografii ‘Amintiri din studenţie’ (pentru organizarea căreia aşteptăm pe site-ul evenimentului poze, poveşti şi anecdote care să redea atmosfera vieţii de student), vânătoarea virtuală de comori – toate acestea vor avea scopul de a-i ajuta pe absolvenţi să retrăiască unele dintre cele mai frumoase momente ale studenţiei”, mai arată sursa citată.

NapocaNews