Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, ia în calcul o candidatură la funcția de președinte al PNL la viitorul congres al partidului programat. Tișe a declarat marți pentru Cluj24 că, el, personal, cu siguranță, va candida pentru o funcție la Congresul PNL.

”În funcție de candidații care se vor anunța și de poziționarea membrilor voi decide. PNL este acum în adormire totală, cred într-un alt tip de conducere. Pot să mă compar cu cei care au o experiență similară cu a mea, să vedem cine din partid este la nivelul meu de experiență politică și administrativă, care dintre cei care au sub 45 de ani au realizări mai bune decât am avut eu.

Am trei mandate de președinte al Consiliului Județean Cluj, dintre care două câștigate prin vot direct, un mandat de prefect, unul de senator. Am avut 130.000 de voturi și am fost cel mai votat dintre toți președinții de consilii județene.

Nu am nicio problemă să îl contracandidez pe Ludovic Orban, pentru că, din punct de vedere politic și administrativ, acesta este inferior multora din partid. El nu are rezultate palpabile ca și persoană, ba mai mult, nu lasă nimic în urma lui, ca fost ministru sau demnitar care a ocupat funcții publice.

Nu am o problemă de candidatură, pentru că nu consider că este greu să se găsească în partid oameni competenți față de ceea ce avem azi. Sunt convins că vom găsi”, a spus Tișe pentru Cluj24.ro