Alegerea unei vopsele de păr se poate dovedi a fi o adevărată provocare, întrucât ești pusă în fața a sute de variante și culori, decizia fiind una extrem de dificilă. Cu toate acestea, dacă îți acorzi suficient timp și ai în vedere culoarea tenului tău, paleta de opțiuni se va restrânge considerabil și vei reuși astfel să alegi o culoare care te va face să arăți și să te simți foarte bine.

În timp ce unele dintre femei îşi pot schimba cu usurinţă culoarea părului o dată la 2-3 luni, altele îşi menţin aceeaşi culoare o viaţă… Dacă eşti genul de persoană deschisă la schimbare, există câteva reguli pe care e bine să le urmezi.

 Îngrijirea părului

Menţinerea sănătăţii părului este prima şi cea mai importantă condiţie atunci când faci shimbări frecvente în materie de culoare. Iată de ce este obligatoriu să foloseşti vopsea de păr de cea mai bună calitate şi să urmezi întotdeauna instrucţiunile de utilizare ale acesteia. Când vine vorba despre culorile închise, calitatea părului nu va avea prea mult de suferit. În schimb, nuanţele deschise sau agenţii de decolorare vor afecta extrem de tare culoarea părului.

Secretele unui păr sănătos

A doua regulă este să îţi placă rezultatul şi procesul de vopsire în sine. Nu asculta pe nimeni care îţi spune că nu e bine să te vopseşti atât de des. Ai grijă întotdeauna să urmezi prima regulă, nelăsând nimic să îţi afecteze părul. Restul ţine de decizia ta! Există întotdeauna pe piaţă produse de îngrijire a părului, de la balsamuri reparatorii şi măşti pe care le poţi folosi acasă şi până la produse intensive destinate tratării părului, pe care le poţi găsi în saloanele de coafură. Nu ezita şi foloseşte produsele recomandate de specialişti, pentru ca părul tău să fie mereu sănătos.

Cele mai în vogă culori vopsea păr sunt nuanţele de blond, care sunt la mare căutare în acest sezon, deşi este cea mai greu de întreţinut culoare.

Opţiuni de culoare şi trenduri pentru 2021

Trendurile pentru culorile părului în anul 2021 vor oferi în mod cert o gamă foarte largă de opţiuni, astfel încât orice femeie să îndraznească o schimbare. Paleta de culori este atât de variată, încât în mod cert oricare dintre noi îţi va găsi alegerea perfectă.
În timp ce femeile cu pielea şi părul deschise la culoare vor face orice pentru a deveni brunete, femeile cu păr închis la culoare şi un ten mai creol vor dori sa devină blonde, mergând constant la salon pentru decolorare şi pentru a ajunge la blondul dorit.

Stiliştii şi creatorii trendurilor de culoare pentru păr recomandă să încerci să te adresezi întotdeauna profesioniştilor atunci când îţi doreşti o schimbare! Desigur că nu este deloc ieftin şi te gândeşti că poţi scăpa mult mai ieftin dacă te vopseşti singură acasă, însă trebuie să înţelegi că vorbim despre părul tau. Dincolo de sănătatea părului, atunci când decizi să îţi aplici acasă o culoare nouă, e bine să fii pregatită pentru orice rezultat neprevăzut…

Esteto.ro este un cosmetic shop online, unde pune la bătaie foarte multe tipuri de produse.

NapocaNews