Distribuie articolul

Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca redeschide evenimentele cu accesul publicului în sală, cu respectarea normelor de siguranță sanitară impuse de autorități în scenariul verde.

Transmitem tinerilor, studenților, colaboratorilor, artiștilor și tuturor clujenilor să ni se alăture, cu prilejul relaxării restricțiilor din perioada de pandemie și a permiterii accesului publicului în sălile de spectacol și le adresăm invitația de a lua parte la primele evenimente organizate de Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, după o lungă perioadă în care am stat departe unii de alții și am urmărit evenimentele în mediul online. A venit vremea mult așteptată, de a ne bucura împreună de evenimentele cultural-artistice și a simți emoția din sala de spectacole, de a aplauda împreună și a savura actul artistic într-o manieră directă, față în față cu artiștii. Vă așteptăm cu drag! (Flavius Lucian Milășan, Director Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș”)

Este vorba despre două evenimente organizate în regim propriu:

Premieră spectacol de teatru DAWN WAY, de Oleg Bogaev

DAWN WAY este un spectacol eveniment desfășurat în premieră, la care au contribuit 8 trupe studențești de teatru din mai multe orașe din țară, Sibiu, Ploiești, Timișoara, București, Iași, Brașov, Craiova și Cluj-Napoca.

Spectacolul va fi difuzat duminică, 23 mai de la ora 19.00 și va consta într-o proiecție video, în sala Studio Imago, Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș”. Durata: 1 oră 30 de minute, fără pauză.

Mădălin Balint și Maria Rădulescu, tinerii actori ai trupei Teatrul Liber Imago – CCS Cluj-Napoca, interpretează în acest spectacol scena 1 – Amantul și amanta și scena 6 – Soțul și soția.

Acest proiect a însemnat o provocare pentru noi, venită după un an întreg de pauză, a fost așa… ca o cheie nouă dată unei Dacii vechi! Ne-am bucurat foarte mult de această oportunitate venită. (Mădălin Balint)

Conferință Extraordinară ”IN MEMORIAM OLDTIMER DIXIELAND BAND”

Marți, 25 mai, de la ora 18.30, în Sala Europa, de la etajul al III-lea, Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” (Piața Lucian Blaga nr 1-3) va avea loc evenimentul ”IN MEMORIAM OLDTIMER DIXIELAND BAND”, conferință extraordinară dedicată acestei formații de jazz excepționale, care a făcut istorie!

Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș”, Ministerul Tineretului și Sportului, Asociația Studențească ECO JAZZ NAPOCENSIS, în colaborare cu Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” & Opțional Jazz vă invită la Seara dedicată iubitorilor muzicii de jazz, care se vor bucura de frumoasele momente muzicale pregătite de orchestra OPȚIONAL JAZZ BAND.

Prezintă Mihai Pocisanu, care a coordonat trupa Oldtimer Dixiland Band și profesorul Ștefan Vannai.

NapocaNews