Eden, povestea neobișnuită a unei tinere nevoite să trăiască în izolare totală, semnată de talentata regizoare maghiară Ágnes Kocsis, are premiera pe marele ecran la Cluj pe 21 mai.

Lansat oficial în luna martie, filmul nu a apucat să intre în programul cinematografelor din Cluj din cauza creșterii incidenței cazurilor de Covid-19, care a dus la închiderea instituțiilor de spectacol. După relaxarea restricțiilor, clujenii au acum ocazia de a vedea filmul la Cinema Victoria, în zilele de vineri (21 mai, ora 16:00), luni (24 mai, ora 18:30) și marți (25 mai, ora 16:00).

O coproducție Ungaria-România, Eden spune povestea Evei, o femeie alergică la tot felul de substanțe chimice, la unde radio și la câmpuri electrice. E forțată, deci, să trăiască în izolare totală. Singurele ființe cu care intră în contact sunt fratele ei și doctorii care o supun la diverse experimente. Într-o zi, un psihiatru își propune să cerceteze dacă boala ei este una reală sau imaginară și între cei doi se naște o legătură specială. Oare iubirea o poate salva pe Eva?

NapocaNews