Distribuie articolul

Primarul Emil Boc a felicitat echipa din Gruia, care a obținut marți cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1 și al șaptelea din istoria clubului.

„Felicitări, CFR 1907 Cluj!!! Respect întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil de a deveni campioni interni pentru a patra oară la rând!”, le-a scris edilul Emil Boc campionilor de la CFR.

„Performanța excepțională obținută în acest sezon al Ligii I, prin adjudecarea celui de-al 7-lea titlu de campioană din istoria clubului, vă plasează de acum într-o galerie selectă în povestea fotbalului românesc. Fără doar și poate, sunteți echipa momentului în fotbalul din primul eșalon al țării!”, continuă Emil Boc în scrisoarea făcută publică de Primăria Cluj.WERBUNG

Scrisoarea lui Emil Boc către campionii de la CFR Cluj: "Respect întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil"

„Se apropie și momentul în care aceste performanțe remarcabile vor putea fi sărbătorite din nou alături de suporterii din tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. De altfel, ați reușit din nou să oferiți un exemplu de perseverență și consecvență atât pentru sportivi sau viitori sportivi, cât și pentru suporteri. Felicitări și mult succes în noul sezon competițional și în drumul către cupele europene!”.

NapocaNews