Prețul chiriilor suferă în continuare modificări. Dacă până acum chiriașii se bucurau de o scădere a prețurilor, relaxarea măsurilor de siguranță de la 1 iunie i-a determinat pe proprietari să crească din nou chiriile.

Relaxarea măsurilor de siguranță și anunțarea organizării festivalurilor în această vară a dus la o creștere a prețurilor la chirii în Cluj. Această creștere se aplică în majoritatea cartierelor din Cluj-Napoca, dar și în Florești, iar în unele situații este vorba de o ridicare a prețurilor chiar și cu 10 procente.

Consilierul imobiliar Ionuț Tripon, ne oferă detalii despre acest subiect, titrează Radio Cluj.

Cele mai căutate zone rămân în continuare cele aflate în apropierea centrului, dar și cartierele noi prezintă interes pentru chiriași.

Câți bani trebuie să scoatem din buzunar pentru a închiria un apartament în Gheorgheni spre exemplu, ne spune Ionuț Tripon, consilier imobiliar.

În perioada pandemiei prețul chiriilor în Cluj a suferit numeroase schimbări. Lipsa studenților i-a determinat pe proprietarii de apartamente să scadă prețul inițial, însă odată cu relaxarea măsurilor acesta a revenit la nivelul de dinainte de pandemie. O nouă creștere a prețurilor ar putea fi înregistrată și în toamnă dacă studenții vor reveni fizic la facultate.

NapocaNews