Organizatorii festivalului de muzică UNTOLD au început campania pentru înrolarea voluntarilor care vor munci pentru festivalierii sosiţi la Cluj-Napoca în această toamnă. Voluntarii din anii precedenţi au prioritate.

„Volunteers wanted! Vino în echipă să construiești magie alaturi de noi! Aplică acum!” sună anunţul UNTOLD de pe pagina de Facebook a festivalului „pentru cea mai awesome echipă de voluntari din România…”.

Ce le transmit organizatorii viitorilor voluntari? „Anul care tocmai a trecut, a fost greu și complicat, dar am și învățat să ne bucurăm de fiecare clipă și să profităm la maxim de toate ocaziile care ne sar în cale.

Știm că v-am lipsit enorm, dar să știți că voi ne-ați lipsit și mai mult. Și chiar dacă a fost un an de pauză, acesta ne-a permis să ne gândim mai mult la cum să facem din această experiență, una unică și de neuitat împreună cu voi. De aceea anul acesta revenim cu forțe proaspete și mult entuziam la gândul că în sfarșit o să ne reîntâlnim.

Așadar, dacă vrei să contribui și tu la crearea magiei UNTOLD, ai ajuns în locul potrivit. Formularul următor este prima parte a procesului de recrutare pentru echipa de voluntari a ediției 2021″, anunţă organizatorii.

NapocaNews