Doru Gheaja, preotul din Cenaclul Flacăra și vocea care a interpretat prima dată cântecele AȘA-I ROMÂNUL și TU ARDEAL, a primit distincția Crucea Patriarhală în cadrul unui concert de pricesne găzduit de Patriarhia Română Doru Gheaja, preotul din Cenaclul Flacăra și vocea care a interpretat prima dată cântecele AȘA-I ROMÂNUL și TU ARDEAL, a primit distincția Crucea Patriarhală în cadrul unui concert de pricesne găzduit de Patriarhia Română.

Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de viață, părintele Doru Gheaja, preotul din Cenaclul Flacăra care a dat voce cântecului popular patriotic, a fost omagiat la Alba Iulia de Cenaclul Lumină Lină de la Sibiu, condus de inimosul părinte Cătălin Dumitrean. În program au fost incluse pricesne și cântece patriotice, dar și prezența artistică a octogenarului sărbătorit chiar în ziua de Sfântul Ilie. Evenimentul a avut loc în curtea Bisericii „Buna Vestire” din Alba Iulia, după Sfânta Liturghie, potrivit AlbaIuliaInfo. Atât vocile Cenaclului „Lumină Lină”, cât și spectatorii, au rezistat până la capăt, înfruntând ploaia și frigul, încălziți sufletește de fiorul sentimentului românesc și creștinesc. Puteți urmări spectacolul în filmarea de mai jos.

NapocaNews

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=265&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLuminaLinaSibiu%2Fvideos%2F220364886641296%2F&show_text=false&width=560&t=0