Reporterița Drea Humphrey a fost bruscatǎ săptămâna trecutǎ de gărzile de corp ale premierului Justin Trudeau în timp ce aceasta îl întreba pe Trudeau de ce nu a denunțat incendiile de biserici canadiene ca fiind infracțiuni motivate de urǎ, informează LifeSiteNews.

Un membru al gărzii de corp a prins-o de braț pe Drea Humphrey, jurnalistă Rebel News, și a îndepărtat-o cu forța din preajma premierului, când aceasta s-a apropiat de el să-i pună întrebări, în timpul recentei sale vizite în provincia Columbia Britanică. Dat fiind că reporterița este afroamericană iar securistul prim-ministrului era un alb, acest incident ar fi fost stereotipic pentru a declanșa indignarea activiștilor BLM – dar se pare că nu și în cazul în care jurnalista avea de pus o întrebare în apărarea creștinilor. Fiindcă, în dialectica neomarxistă, aceștia fac parte din tagma opresorilor și nu mai contează că sunt ei înșiși oprimați în prezent.

„Ați vorbit despre ultimele greșeli ale Canadei, despre lucrurile din trecut pe care nu le-a făcut bine”, i-a spus ea lui Trudeau. „Când veți vorbi despre cele 20 de biserici vandalizate? Ei incendiază biserici și le vandalizează, iar dumneavoastră nu numiți asta o infracțiune motivată de ură.” Reporterița se referea la protestele care au început de Ziua Canadei prin dărâmarea statuilor reginelor britanice de activiștii de extremă stânga care protestau împotriva torturării înainte de 1990 a copiilor indigeni în școlile-internat catolice finanțate de guvern.

Trudeau a continuat să facă selfie-uri în timp ce Humphrey, membră înregistrată a Independent Press Gallery, a fost dată la o parte cu forța.

NapocaNews