Sub sintagma ”Camaraderie și naționalism” s-a defășurat în perioada 16-18 iulie, lângă Sighișoara, prima tabără de vară a Asociației Comunitatea Identitară România.

”În cadrul evenimentului a fost prezentat bilanțul acțiunilor Comunității Identitare de la înființare și până în prezent, mai ales având în vedere că de mai mult de un an, politicienii corupți țin țara în stare de alertă sau stare de urgență, încălcând drepturile fundamentale ale cetățenilor, restricționând majoritatea evenimentelor publice și oprind libera circulație. În ciuda dificultăților, asociația s-a dezvoltat în această perioadă. Totodată au fost discutate și stabilite planuri și proiecte pentru viitor.

Camarazii participanți la tabără au spus rugăciuni, au citit cărți de ideologie naționalist-creștină, au stat în jurul focului de tabără și au cântat cântece patriotice, au participat la ședințe organizatorice și la o conferință pe teme incorect politice.

Au fost desfășurate activități sportive, de instrucție militantă, drumeții prin pădure și activități recreative variate. În ultima zi membrii s-au deplasat în Sighișoara, la Biserica Sfânta Treime și în cetate, locul de naștere a marelui voievod Vlad Țepeș”, transmite un comunicat de presă al organizației.

NapocaNews