Cu siguranţă că fiecare parior este interesat de bonusurile la casele de pariuri online şi îl caută pe cel mai mare, cel mai interesant, cel mai simplu de rulat. Tocmai de aceea, vom trece în revistă un top 5 bonusuri la casele de pariuri online, menţionând atât condiţiile de rulaj cât şi bonusul ce se oferă.

Probabil că bonusul de bun venit este cea mai importantă strategie de marketing prin care casele de pariuri online îşi atrag cât mai mulţi clienţi, iar, mai jos vom vorbi despre cele 5 case de pariuri online pe care noi le-am remarcat din punct de vedere al bonusului pe care îl oferă. De asemenea, în momentul în care un parior la început de drum caută case de pariuri online pareri, adesea este interesat și de partea de bonusuri. Să începem.

Unibet

Din septembrie 2019, cei de la Unibet au venit în întâmpinarea clienţilor săi noi cu un bonus interesant, în sesul că acestora le este oferit bonus 100% în limita a 300 de lei, doar pentru prima depunere. Pentru a putea retrage, bonusul trebuie să se ruleze de minimum 8 ori, la cote de cel puţin 1.40.

Odată îndeplinite aceste două condiţii, vei putea retrage banii direct pe cardul tău sau prin orice altă metodă disponibilă pe website-ul Unibet.

Betfair

Pentru noii clienţi Betfair, bonusul de bun venit se împarte. Mai exact, îţi este pus la dispoziţie un pachet de bun venit, nu doar un bonus simplu. Pachetul poate avea o valoare de maximum 500 de lei. Pentru 5 pariuri în valoare de minim 50 de lei, cei de la Betfair mai creditează 100 de lei în contul tău, sub formă de pariu gratuit, opţine ce poate fi folosită de maximum 5 ori.

Deci, vei putea ajunge să te bucuri de 500 de lei bonus, 500 de lei ce pot fi folosiţi drept freebet. Ce înseamnă freebet? În cazul în care vei pierde, miza îţi este returnată.

888sport

Bonusul celor de la 888sport este mai mult decât interesant, oferindu un bonus noilor săi clienţi în valoare de 100%, în limita a 1000 lei. Pe lângă acest bonus, îţi mai sunt oferiţi şi 25 de lei pe care poţi să îi foloseşti în casino-ul online.

Pentru a te putea bucura de acest bonus, va trebuie să pariezi suma depusă iniţial pe un singur eveniment. Odată ce bonusul este creditat în contul tău, acesta trebuie rulat de minim 10 ori, la cote peste 1.60.

Betano

Din punct de vedere al bonusului de bun venit, Betano vine în întâmpinarea noilor săi clienţi cu un bonus în valoare de 100% în limita a 500 de lei, alături de un pariu gratuit în valoare de până la 500 de lei. De asemenea, pe platforma Betfair aveți și o mulțime de tipuri de pariuri gratuite de la handicap asiatic până la cele mai simple și utilizate.

Superbet

Acest top 5 bonusuri la casele de pariuri online este completat de cei de la Superbet, care îţi oferă un bonus de până la 500 de lei, iar 50% în limita a 200 de lei se acordă chiar de la prima depunere.

Totodată, Superbet mai oferă şi alte oferte exclusive, cât şi bonusuri aniversare şi alte bonusuri de fidelitate.

NapocaNews