Începând din data de 25 septembrie porțile a 4 școli din Cluj-Napoca se vor deschide și după ore pentru a primi elevii dornici să facă mișcare. Proiectul este inițiat de Runners Club și scopul lui este de a invita copiii la mișcare, dar și de a descoperi noi talente chiar în curtea școlii.

Copiii vor putea practica diverse sporturi, se vor putea juca și vor fi îndrumați spre sportul care li se potrivește la fiecare în parte. Horațiu Morar, președintele-fondator Ruuners Club spune că mișcarea este importantă la orice vârstă, iar copiii trebuie să fie îndrumați în mod special să facă sport.

Proiectul este dedicat tutror elevilor care învață la cele 4 școli din cadrul proiectului, dar și celor care locuiesc în vecinătate, adaugă Horațiu Morar.

Proiectul ,,Fugi în curtea școlii” s-a mai desfășurat în 2018 și 2019 când au avut loc 4 ediții, însă din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse de aceasta, organizatorii au decis ca în anul 2020 proiectul să fie stopat. La activitățile desfășurate în fiecare școală au participat peste 250 de elevi.

NapocaNews