Distribuie articolul

Într-o biserică veche de aproximativ 270 de ani, din comuna Baia de Fier, județul Gorj, credincioșii au fost martori la o minune. Icoana Maicii Domnului a început să lăcrimeze în timpul slujbei organizate cu ocazia Înălțării Sfintei Cruci. Potrivit preotului paroh, Ion Popescu, care slujește în biserică de 26 de ani, în comună nu a mai avut loc niciodată un astfel de eveniment.

„La finalul slujbei de astăzi, eram la miruit, și câteva credincioase au observat lacrimile de pe icoană. M-au chemat ca să îmi arate și nu ne-a venit să credem. Am anunțat pe părintele protopop Mărgineanu, care a anunțat Mitropolia Olteniei. Am trimis imagini și filmarea și la Mitropolia Olteniei”, a spus preotul, conform evz.ro.

Preotul paroh Ion Popescu a vorbit și despre semnificația lacrimilor surprinse curgând din ochii Fecioarei Maria. „Este o minune Dumnezeiască şi numai Dumnezeu poate să ştie ce înseamnă. Lacrimile pot însemna lacrimi pentru păcătoşii care s-au îndepărtat de biserică, dar poate să fie şi un izvor de mir”, a transmis acesta.

Credincioșii se îngrămădesc să vadă minunea cu ochii lor. „Nu mi-a fost dat vreodată să văd aşa ceva. Biserica a fost deschisă astăzi toată ziua, pentru că credincioşii au venit de peste tot deoarece au vrut să vadă icoana plângând. Cred că 1.000 de credincioşi au trecut doar astăzi pragul bisericii.Eu voi fi prezent aici şi în zilele următoare pentru credincioşii care vor să se roage la Dumnezeu şi să vadă minunea”, a mai spus și preotul Puiu Popescu, potrivit Antena 3.

NapocaNews