Deși Sic Bo este un joc foarte vechi, este unul dintre cele mai puțin cunoscute jocuri din cazinourile occidentale. Mulți jucători nu au auzit niciodată de el, darămite să-l joace. Așadar, sunt relativ puțini jucători care îi cunosc regulile. Dacă sunteți dornici să aflați mai multe despre acest joc popular chinezesc, puteți afla mai multe aici. Cu un magic jackpot bonus de bun venit puteți să jucați chiar fără să investiți.

Istoria Sic Bo

Sic Bo, care se pronunță See Bo, este un joc chinezesc cu origini foarte vechi. Fiind popular de secole, este foarte asemănător cu un joc european numit Grand Hazard. Regulile celor două jocuri sunt practic identice. În ciuda acestui fapt, Sic Bo a fost adăugat doar recent în cazinourile occidentale, deși poate fi găsit adesea în cazinourile online.

Cuvintele „Sic Bo” se traduc prin „Pereche de zaruri”. Cu toate acestea, acest lucru este oarecum greșit, deoarece jocul nu se joacă cu două, ci cu trei zaruri care sunt agitate în interiorul unui recipient. Odată ce scuturarea a încetat și zarurile s-au oprit, se va afișa o valoare. Există alte câteva denumiri pentru Sic Bo, inclusiv Dai Siu (care înseamnă mare/micșor) și Tai Sai (care înseamnă zaruri norocoase).

Noțiuni de bază despre Sic Bo

Scopul principal al acestui joc este de a ghici corect valoarea care va fi afișată atunci când cele trei zaruri sunt scuturate. Jucătorii pun pariurile pe masă într-un mod similar cu pariurile la ruletă. În urma plasării tuturor pariurilor, zarurile vor fi apoi scuturate, iar rezultatul va fi determinat. La prima vedere, o masă sic bo poate părea complicată. De fapt, dacă te asiguri că ești familiarizat cu jocul și cu masa înainte de a juca, te vei descurca foarte bine atunci când vei începe să plasezi pariurile. Doar exersați de câteva ori într-un cazinou cu joc gratuit mai întâi înainte de a plasa primul dvs. pariu pe bani reali.

Noțiuni de bază despre pariurile la Sic Bo

Atunci când jucați Sic Bo, există mai multe pariuri dintre care pariorii pot alege. Fiecare pariu oferă un cashout diferit, care își are baza în probabilitate. Și, la fel ca la ruletă, nu există o limită impusă asupra numărului de pariuri pe care jucătorii au voie să le facă. Alegerea pariurilor este după cum urmează:

Total

Acesta este, de departe, cel mai simplu pariu. Atunci când jucătorii optează pentru acest pariu, ei pariază pe totalul celor trei zaruri. Intervalul este cuprins între 4 și 17, iar 18 și 3 sunt acoperite de Triple 6 și Triple 1. Câștigurile vor fi întotdeauna afișate clar pe tablă. Ca exemplu, dacă zarurile au un total de 4, câștigul va fi de aproximativ 60:1, în timp ce un total de 11 sau 10 se încasează cu 6:1.

Mici și mari

O altă opțiune de pariere este de a paria pe faptul că totalul zarurilor este fie Big (în intervalul 11-17), fie Small (în intervalul 4-10). Atunci când pariați pe Big și Small, câștigul este de 1:1. Practic, este echivalentul pariului negru/roșu la ruletă – un pariu cu șanse egale. Aceasta este o alegere excelentă cu risc scăzut pentru jucătorii care doresc să își limiteze riscul, dar să își maximizeze șansele de câștig. Un lucru de care trebuie să fiți atenți atunci când pariați Big și Small este că ambele pariuri vor pierde dacă apare o triplă. Prin urmare, 18 și 3 nu vor fi niciodată incluse într-un pariu Big și Small. Gândiți-vă la această „regulă a triplului” ca fiind ca la zero atunci când jucați la ruletă. Aceasta asigură că pariurile 50:50 sunt puțin sub o șansă egală, astfel încât avantajul casei rămâne în favoarea cazinoului.

Combinație

Un pariu combinat implică pariul pe oricare două numere specifice care apar pe cele trei zaruri. Ai putea, de exemplu, să pariezi pe combinația 6 și 4, și ai fi câștigător dacă cele trei zaruri ar arăta 6, 4 și 3. Câștigurile la pariurile combinate sunt de 6:1, indiferent de combinația pe care o alegeți. Acest lucru este diferit de plățile la pariurile totale, care plătesc o sumă diferită în funcție de totalul care apare. Un pariu combinat este o strategie cu risc mediu.

Pariuri simple

Dacă un parior plasează un pariu simplu, el sau ea pariază că un anumit număr va apărea pe unul dintre zaruri. Încasarea va depinde de numărul de ori în care acel număr apare pe cele trei zaruri. De exemplu, dacă numărul apare pe un singur zar, veți fi plătit cu 1:1. Dacă apare pe două zaruri, vei fi plătit cu 2:1, iar dacă apare pe toate cele trei zaruri, vei fi plătit cu 12:1.

Dublu

Un pariu dublu este la fel ca un pariu simplu, cu excepția faptului că pariați că pe cele trei zaruri vor apărea două numere dintr-un număr. Deci, dacă pariați, de exemplu, pe un 3 dublu, veți fi câștigător dacă cele trei zaruri vor arăta 6, 2 și 2. Este posibil să pariați pe oricare două numere potrivite între 1 și 6, iar plățile sunt întotdeauna de 10:1. Spre deosebire de pariurile triple, însă, nu puteți paria pe orice dublu. Jucătorii sunt obligați să aleagă o anumită pereche de numere, deși este posibil să parieze pe mai multe duble, precum și pe orice alt pariu.

Pariuri triple

Atunci când un jucător alege un pariu triplu, el sau ea pariază că toate zarurile vor cădea pe același număr. Este posibil fie să parieze pe orice triplu care apare, fie, alternativ, pe un triplu specific care ar putea fi orice număr între 1 și 6. Câștigurile sunt fie de 30:1 pentru orice triplu, fie un enorm 180:1 pe triple specifice. Acest lucru face ca acesta să fie de departe cel mai mare câștig posibil în joc și, cu siguranță, un câștig mai mare decât 35:1, care este suma acordată pentru a paria pe un singur număr atunci când joci la ruletă! Din nefericire, șansele ca un anumit triplu să apară la zaruri sunt de 216:1, ceea ce nu este grozav! Cu toate acestea, dacă sunteți un jucător de noroc care este dornic să riște totul, ar putea fi o opțiune atractivă!

Concluzie

Sperăm că aveți o idee mai bună despre jocul de Sic Bo după ce ați parcurs acest articol. Noi considerăm că merită încercat!

NapocaNews