Un judecător din Puerto Rico a emis un ordin de restricție împotriva lui Ricky Martin. Purtătorul de cuvânt al forțelor de ordine, Axel Valencia, a declarat pentru Associated Press că autoritățile au vizitat cartierul de lux al cântărețului din orașul Dorado de pe coasta de nord pentru a îndeplini ordinul, însă ”poliția nu a reușit să-l găsească”.

Deoarece cererea a fost depusă în conformitate cu legea abuzului domestic din Puerto Rico, rămâne neconfirmat cine se află în spatele ei. Postul de știri din Puerto Rica, El Vocero, a raportat că cererea vine de la cineva cu care Martin a avut o relație timp de șapte luni, scrie revista Variety.

Potrivit petiționarului, Martin a negat despărțirea lor de două luni și a fost văzut rătăcind pe lângă casa victimei de cel puțin trei ori. „Petiționarul se teme pentru siguranța lui”, spune El Vocero, citând ordinul. Presa nu a primit o copie a deciziei.

Între timp, purtătorul de cuvânt Valencia a spus că ordinul îl împiedică pe Martin să-l contacteze pe petiționar și că un judecător va trebui să stabilească în cadrul unei audieri dacă aranjamentul juridic ar trebui să rămână în vigoare sau să fie reziliat. El a mai adăugat că persoana care a depus ordinul de restricție nu a contactat poliția, ceea ce ar implica în mod normal procurorii să stabilească dacă există suficiente probe pentru a depune acuzații. În schimb, cererea a fost depusă prin instanță.

Reprezentanții lui Martin au declarat pentru People: „Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care duc la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate. Suntem foarte încrezători că atunci când faptele adevărate vor apărea în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin justificat.”

Această știre vine în după ce Martin se confruntă cu un alt proces legal pus în aplicare de fostul său manager, Rebecca Drucker, care a lucrat cu Martin din 2014 până în 2018 și din nou din 2020 până în 2022. Ea susține că Martin îi datorează comisioane neplătite de peste 3 milioane de dolari. Drucker afirmă, de asemenea, că l-a „protejat cu înverșunare pe Martin” împotriva unei „acuzații care ar putea pune capăt carierei” în septembrie 2020.

NapocaNews