Momente neplăcute pentru primarul Timişoarei de ziua orașului. Dominic Fritz (USR) a fost huiduit, marţi seară, pe scena din Parcul Rozelor, acolo unde a avut loc un concert de Ziua Timişoarei.

Fritz a urcat, marţi seară, pe scenă pentru a înmâna un trofeu trupei Phoenix care a aniversat 60 de ani, de Ziua Timişoarei, moment în care publicul l-a huiduit.

”Astăzi nu facem politică, dragilor, astăzi nu facem politică, sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj şi ne dau muzică frumoasă. Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara, ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi, aici scrie Phoenix 60, această sculptură frumoasă. La mulţi ani, Timişoarei, la mulţi ani, Phoenix”, a spus Dominic Fritz, pe scenă.

În 3 august 1919, trupele române au intrat în Timişoara, iar Banatul a intrat în graniţele României, această zi fiind declarată Ziua Timişoarei, relatează news.ro

”Fritz, primarul-ilegal, huiduit îndelung la Timișoara la concertul aniversar Phoenix, chiar de ziua orașului, care semnifică eliberarea Budapestei de către Armata Română și alipierea Banatului la Patria-Mamă. TVR Timisoara dă știre cu floricele pe câmpii și nimic despre asta. N-a existat momentul? De-asta s-a murit la Timișoara? Pentru cenzura voastră de rahat? Rușine, lingăilor” scrie jurnalistul Victor Roncea pe Facebook.

NapocaNews