Distribuie articolul

Zdob și Zdub, Akcent, Hara, Arsenium (ex-O-zone) și Boney M Xperience cântă la BT Arena în noiembrie

Clujul se pregătește pentru o petrecere live de senzație! Hiturile care au răsunat în anii ‘70-’80 și în 2000 se ascultă și se dansează la Sala Polivalentă BT Arena. Se va întâmpla în ajunul Zilei Naționale, în 30 noiembrie, la Retro Party Romania.

Pe scenă vor urca Zdob și Zdub, Akcent, Arsenium (ex-O-Zone), Hara și trupa Boney M Xperience, formație tribut care cântă piesele trupei Boney M, din care face parte o fostă componentă din formula originală. În plus, DJ Antenna va mixa cele mai iubite hituri retro.

Biletele sunt disponibile pe platforma bilet.ro, iar până duminică, 30 octombrie tichetele de acces sunt la cel mai mic preț, super early bird, pentru fiecare categorie: https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-10427.

„Sunt foarte entuziasmat de acest eveniment! Cred că toți ne amintim cu drag de chefurile din camerele și sălile de lectură ale căminelor studențești din anii ‘90 și 2000, de petrecerile improvizate cu prietenii, cum cântam cu toții în cor și ne conectam atât de frumos.

S-au creat așa super prietenii care durează și azi! Cu acest spirit vrem să întâmpinăm Ziua Națională  la BT Arena, să ne conectăm prin muzică și dans în număr mare, să simțim acea energie colectivă electrizantă. Ziua noastră e despre noi toți, despre ceea ce simțim și facem împreună. Vă așteptăm cu mare drag la Polivalenta”, spune Flavius Buzilă, solistul trupei Hara și organizator al evenimentului.

Boonika bate tare la Polivalenta din Cluj

Cap de afiș la Retro Party Romania sunt moldovenii de la Zdob și Zdub, activi de peste 20 de ani în peisajul muzical internațional și recunoscuți pentru mixul de genuri pe care le combină în piesele lor îndrăgite în țară și peste hotare, precum “DJ Vasile”, “Boonika bate tare”, “Moldovenii s-au născut”.

De-a lungul timpului Zdob și Zdub a participat la Eurovision, a cântat în deschiderea unor concerte cu formații și artiști de renume mondial, precum sunt Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park.

Și și-am promis c-o să te iau cu mine/Dac-ar fi să plec

Retro Party Romania aduce pe scena de la Polivalentă trupa Akcent, cunoscută odată cu single-ul „Ți-am Promis”, lansat în 2001. Apogeul formației a fost lansarea hitului „Dragoste de închiriat”, care a ajuns pe primele poziții în topurile românești.

Mai apoi, Akcent a cucerit și piața internațională odată cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea în limba engleză a piesei „Dragoste de închiriat”. „Kylie” a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa.

Chipul tău şi dragostea din tei/Mi-amintesc de ochii tăi

Arsenium, ex-O-Zone, aduce la Cluj hiturile celebre ale formației care l-au adus în atenția reflectoarelor.

Arsenie Todiraș a cucerit alături de ceilalți membri ai trupei O-Zone atât topurile românești, cât și pe cele internaționale cu piese precum „Dragostea din tei”, „Despre tine” sau „De ce plâng chitarele”.

O performanță deloc de neglijat e faptul că „Dragostea din tei” a ajuns pe prima poziție în peste 30 de țări ale lumii și a fost reînregistrată de 200 de artiști în 14 limbi diferite.

Ne vedem la Cluj cu Hara

De mai bine de 20 de ani, ne cântă și ne încântă cu piese precum „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”.

Două dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Hara au fost declarate câștigătoare în cadrul AKADEMIA MUSIC AWARDS, unul dintre ele mai importante concursuri muzicale internaționale din Statele Unite.

Invitați internaționali la Retro Party Romania: Boney M. Xperience

Una dintre cele mai așteptate prezențe de la super evenimentul din 30 noiembrie este trupa Boney M. Xperience, formație tribut care cântă piesele trupei originale Boney M.

Show-urile lor readuc în scenă atmosfera anilor ’70-’80 prin stilul de dans, ținute impresionante și piese precum „Daddy Cool”, „Rivers of Babylon”, „Sunny” sau „Rasputin”. Trupa o are în componență pe Shyela Bonnick, care a fost alături de formația originală.

Mixuri de piese retro din toate timpurile cu DJ Antenna

Pe lângă muzica live, show-ul de la Polivalentă va conține și o secțiune cu mixuri pline de energie şi cu o arie muzicală bogată. DJ ANTENNA mixează muzică retro din toate timpurile și distrează oameni la festivaluri, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenţionale (autobuz, tramvai, tren sau vapor), atât în țară, cât și în afara ei.

Retro Party Romania are loc în 30 noiembrie la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj.

Biletele sunt disponibile online pe platforma Bilet.ro, iar până duminică, 30 octombrie, îți poți rezerva accesul pentru tine și prietenii tăi la preț super early bird:

https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-10427.

Radu Ștefan