Distribuie articolul

După un an de pauză și o altă ediție desfășurată online, NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE revine la Teatrul Național Cluj-Napoca.

În 17 decembrie, de la ora 18:00 și până la ora 01:00, clujenii sunt așteptați să se bucure împreună cu echipa teatrului de activitățile și evenimentele care vor anima clădirea Teatrului Național, din foaier și garderobă, până la Sala Mare și Studio Euphorion.
Programul readuce evenimentele-hit ale edițiilor trecute, dar propune și surprize și întâlniri noi: ateliere pentru copii, concerte, expoziții, un spectacol de improvizație, o sesiune de întrebări și răspunsuri cu actori, o instalație artistică participativă și nelipsitul Târg de Crăciun.

Ca la fiecare ediție, NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE include și o campanie umanitară, de data aceasta pentru Biblioteca mobilă BookTruck, care împrumută gratuit cărți copiilor din mediul rural.
Inițiativa aparține asociației culturale Cărțile pe Față și a pornit la drum în iulie 2021 cu o dubiță transformată în bibliotecă pe roți. Servește deja mai mult de 30 de școli din satele din județul Cluj și cererea este tot mai mare așa că se pregătește și a doua bibliotecă mobilă. Îi putem susține aducând donație cărți bune, tipărite după anul 2000. Sunt bine-venite cărți pentru toate vârstele, dar cea mai mare nevoie este de cărți potrivite copiilor până în clasa a 8-a.

Participarea la toate evenimentele din cadrul Nopții Porților Deschise este gratuită, în limita locurilor disponibile.

NapocaNews