Fotbaliștii Unirea Dej, aflați în cantonament în Turcia au transmis un mesaj imediat după producerea cutremurului cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit luni sudul Turciei, în apropiere de oraşul Gaziantep, a raportat Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

Fotbaliștii de la FC Unirea Dej se află în Antalya în cantonament. Conducerea clubului a transmis un mesaj pe Facebook în care a informat că delegația este în afara oricărui pericol.

„FC Unirea Dej informează că delegația clubului nostru, aflată în Turcia, este în siguranță, iar stagiul centralizat de pregătire va continua conform programului. Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit, azi, sudul Turciei, fiind urmat de 42 de replici. Seismele s-au resimțit în toată zona de sud-est a Turciei, dar și în Siria, Liban, Grecia, Israel și în Cipru. La ora publicării acestei informări, bilanțul a ajuns la 568 de morți și peste 2.300 de răniți”, au transmis reprezentanții echipei FC Unirea Dej.

Un seism cu magnitudinea 7,8 a lovit luni Turcia şi Siria şi a provocat sute de morţi şi răniţi, au anunţat autorităţile din ambele ţări.

NapocaNews