Asociația Tinerilor Creștin Ortodocși Cluj (ATCOR Cluj) a anunțat programul manifestărilor legate de aniversarea unui deceniu de activitate. Acestea se desfășoară între 24 și 26 februarie și includ o întâlnire cu Mitropolitul Clujului, titrează Basilca.

În această perioadă, tinerii cu vârste între 12 și 35 de ani sunt aşteptaţi să participe la diferite jocuri, întreceri, concerte de chitară.

  • Vineri, 24 februarie, la Sala Nicolae Ivan a Centrului Eparhial Cluj sunt programate jocuri de societate și cântece folk acompaniate la chitară și ukulele.
  • Sâmbătă, 25 februarie, între orele 16:30 și 20:30, va avea loc evenimentul festiv dedicat sărbătoririi celor 10 ani de activitate a ATCOR, organizat la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Vor fi prezenți și vor lua cuvântul Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului, și fondatorul ATCOR, Radu Copil, precum șialţi invitați.

Tinerii vor putea participa și la  jocuri de grup, îi vor asculta pe invitații speciali, care le vor vorbi despre ac­tivitățile de tineret în Biserică și despre voluntariatul creștin, și vor asista la prezentarea activităților din cei 10 ani de activitate ai ATCOR. La final va avea loc o slujbă de Te Deum.

  • Duminică, 26 februarie, tinerii sunt așteptați la Liturghia Tinerilor, ce va avea loc la Biserica „Schimbarea la Față” de pe Bulevardul Eroilor, Cluj-Napoca.

Răspunsurile liturgice vor fi date de tineri din asociație, iar cuvântul de învățătură va fi rostit de Părintele Liviu Vidican Manci.

NapocaNews