Cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, a anunţat planurile de a relansa o marcă emblematică de sucuri din anii 1970, care a rivalizat cândva cu Coca-Cola şi Pepsi, provocând un val de nostalgie pe reţelele de socializare printre milioanele de indieni care au crescut bând această băutură, relatează CNN.

Reliance Group, deţinut de Ambani, a declarat săptămâna aceasta că va reintroduce Campa Cola pe piaţa de băuturi fără alcool din India, de miliarde de dolari, în această vară, în trei arome: cola, lămâie şi portocale.

Brandul a umplut un gol în ţara din Asia de Sud într-un moment în care mai faimosul său rival american Coca-Cola nu era disponibil, iar vestea revenirii sale a stârnit un interes din partea indienilor de vârstă mijlocie care îşi amintesc că l-au băut în tinereţe.

Shailesh Desai, în vârstă de 60 de ani, din Mumbai, a declarat pentru CNN că îşi aminteşte că bea Campa Cola atunci când trebuia să-i spună tatălui său despre o notă proastă sau să prindă încredere atunci când voia să ceară întâlnire unei fete.

Sukant Khurana a scris pe Twitter că îşi aminteşte că şi-a „chinuit” bunicul pentru a-i cumpăra băutura.

„Atât de multe amintiri din copilărie… Dacă are gust la fel, Campa Cola se va vinde din nostalgie”, a scris el.

NapocaNews