Deși la toate televiziunile progresiste între care face naveta vorbește în termeni #reziști de transparență și deontologie profesională, pe internet nu există absolut nici un CV de-al fostului editorialist de la revista „22” a GDS. Nici o Declarație de avere, nici o Declarație de interese. Nimic-nimic, scrie ActiveNews.

Este normal ca cei pe care susține că-i reprezintă, ca voce a Patriarhului României, să nu știe nimic despre acest om? De unde a venit și cine e. Că încotro se îndreaptă știm. Și nu numai noi.

Probabil nimeni nu a uitat că acest personaj fără biografie își permitea să ceară, peste Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, ca Sfânta Împărtășanie să fie administrată „septic”, conform „normelor Covid” ale lui Raed Arafat, cu lingurițe de plastic de unică folosință? Eventual prin mască.

Dincolo de victimizarea prevăzută deja, se pune întrebarea: care dintre ele, că zvonurile sunt că ar avea mai multe?

Până când ne și se lămurește, o să rugăm instituția Patriarhiei Române să publice pe site-ul acesteia CV-ul detaliat al angajatului civil plătit din banii noștri ca să ne insulte zilnic, asemenea altor propagandiști vacciniști responsabili de vătămări pe viață și crime în masă în această țară și în lume. Și să nu uite funcția de administrator de grădiniță…

Ce studii are Vasile Bănescu? Întrebarea nu găsește răspuns în CV-ul purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române?

În sistemul românesc special, unii funcționari își pun declarația d eavere și CV-ul la altfel de instituții.

NapocaNews