Clujeanca Adela Mîrza, liderul formațiunii Alternativa Dreaptă, s-a întâlnit la Roma cu Giorgia Meloni (Fratelli D’Italia) și Gila Gamliel (Likud) pentru a discuta despre strategia de cooperare în contextul alegerilor din anul 2024.

Liderul formațiunii Alternativa Dreaptă a participat în perioada 24-28 iunie, la evenimente organizate în Italia de către ECR (Partidul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni).

„În cadrul întâlnirii, au fost discutate teme de interes major, precum protecția identității naționale, securitatea granițelor și dezvoltarea economică a națiunilor europene. Măsurile adoptate reprezintă pași importanți în direcția întăririi colaborării între partidele conservatoare din întreaga Europă și promovarea unei agende comune bazate pe valorile noastre fundamentale.

ECR este o platformă puternică pentru partidele conservatoare și reformiste din Europa, iar participarea doamnei Adela Mîrza la acest consiliu consolidează legăturile și relațiile politice între partidul nostru și alte formațiuni conservatoare europene.

Într-o lume dominată tot mai mult de un globalism accentuat, Partidul Alternativa Dreaptă va continua dialogul și colaborarea cu partidele conservatoare din întreaga lume, cu scopul de a crea o platformă puternică pentru schimburi de idei și inițiative comune pentru apărarea identității și suveranității națiunilor, într-o Europă unită, a valorilor și libertăților fundamentale ale omului: viața, proprietatea, libertatea”, a transmis Adela Mîrza.

NapocaNews