Administrația Biden recomandă încă un rapel (a cincea doză?) cu minunatul ser de imunizare contra … Mă rog, nu se știe deocamdată contra a ce, dar companiile din domeniu sunt deja pregătite cu actualizări ale serului – vor fi gata de livrare în vakseenării în „câteva săptămâni”. De vreme ce se vor introduce curând și măștile în aeroporturi, putem să fim siguri că, peste tot în lume, de prin 20 septembrie încolo ne vom fi întors la frumoasele vremuri plandemice, când o cabală de auto-intitulați erudiți și de ne-specialiști (sau de politicieni corupți, la nimic pricepuți, dar purtători făloși ai etichetei de “elite”) își băteau crunt joc de credulitatea, frica și predispoziția turmei de a se imuniza, masca și supune.

După o astfel de măsură, injectarea cu toate serurile „imunizatoare” inventate/inventabile, pe tot parcursul vieții, va deveni o cutumă mai obligatorie decât legea, constituțiile naționale și convențiile internaționale. Profitul companiilor farma, sponsorizările antropotehnicienilor (foștii medici), banii de o merdenea pe zi pentru influenceri și prigoana contra ereticilor vor fi gata setate pe zeci de ani de acum încolo.

Gândiți-vă la asta: medicina, biologia, genetica și industria farma au devenit atât de sigure și eficiente încât nu mai există oameni sănătoși. Cei care încă se cred sănătoși sunt, de fapt, niște bolnavi asimptomatici, ba chiar suspecți de intenția malevolentă de a-i infecta pe ceilalți (mai ales pe cei „imunizați”). Până și ipohondrii sunt oameni sănătoși care se identifică drept bolnavi, deci drepturile lor de pacienți închipuiți prevalează asupra dreptului omului normal de a-și duce viața și a-și gestiona sănătatea așa cum consideră de cuviință.

Ne mai rămâne să sperăm că mulți oameni au observat ce s-a întâmplat și că au învățat din realitatea faptică evidentă că:
(i) statul totalitar nu îți vrea binele și nici sănătatea, ci te vrea supus și simplu de controlat prin frică;
(ii) industria farma și sistemul neo-feudal sanitar (care nu se mai compune din medici și oameni de știință, ci din antropotehnicieni și prestatori de servicii științifice pentru marile companii din domeniu), nu te vor sănătos, ci bolnav, asimptomatic – eligibil pentru serurile de prevenție și pentru toate suplimentele alimentare – sau ipohondru.

Mai putem spera, de asemenea, că și opoziția contra acestui sistem totalitar care ne vrea fericiți și lipsiți de libertate și avere devine din ce în ce mai puternică și răspândită. Să sperăm, deci, că oamenii normali și raționali, care țin la libertatea lor, cucerită cu atât de mult efort și cu sânge în ultimii 300 de ani în Europa și SUA, vor sta contra curentului care transformă lumea noastră civilizată și democrată într-o China cu ștaif tehnocrat sau într-o Rusia putiniană vopsită ca o „ordine mondială liberală bazată pe reguli”.

Nu vrem sistem chinezesc sau autoritarism rusesc în Europa.

Această lume condusă birocratic de la Bruxelles de epigoni ai lui Xi sau ai lui Putin și după prețioasele indicații ale administrației neo-marxiste de la Washington nu e deloc ceea ce am visat în 1989 sau în 2007.

Avocat Gheorghe Piperea

(Sursa Facebook)