AUR consideră că decizia Curţii Constituţionale privind pensiile speciale nu reprezintă „o noutate”, pentru că acest proiect legislativ ar fi fost făcut de PSD şi PNL astfel încât „să pice la CCR”.

„Decizia CCR nu reprezintă o noutate, pentru că toată lumea se aştepta să respingă proiectul legii pensiilor speciale, pentru că acest proiect a fost făcut de PSD şi PNL să pice la CCR. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au făcut tot acest teatru doar de dragul propagandei politice, în speranţa că îi vor păcăli pe români încă o dată”, susţine AUR, într-un comunicat de presă transmis miercuri.

AUR adaugă că a depus un proiect de lege pentru impozitarea pensiilor speciale care este „blocat” de PSD şi PNL, „care îşi păstrează privilegiile”, în timp ce Guvernul Ciolacu îşi transferă povara „incompetenţei” pe umerii românilor şi ai mediului de afaceri.

„AUR a depus un proiect de lege pentru impozitarea pensiilor speciale. Acest proiect este constituţional, pentru că noi nu minţim poporul cu televizorul precum Rareş Bogdan, Marcel Ciolacu sau Klaus Iohannis. Însă, este blocat de PSD şi PNL. Dar, în timp ce PSD şi PNL îşi păstrează privilegiile, Guvernul Ciolacu măreşte taxele şi impozitele, transferă povara incompetenţei lor guvernamentale pe umerii românilor şi ai mediului de afaceri. Când vine vorba să taie din privilegiile lor adoptă doar legi neconstituţionale, dar când vine vorba să mărească birurile pentru români atunci găsesc cele mai bune soluţii”, se arată în comunicatul citat.

NapocaNews