Un bărbat din comuna clujeană Apahida a cerut ajutorul polițiștilor din Cluj când a descoperit că din conturile sale bancare îi lipsesc importante sume de bani, peste 15.000 de euro, deși nu făcuse nicio achiziție atât de valoroasă.

Banca îl anunțase că sistematic, din conturile sale au fost retrase sute de euro, uneori chiar câte o mie de euro, iar accesul la bani nu părea să fie abuziv, fiind folosite parolele aferente celor două conturi.

Disperat că rămâne fără economii, T.V.B s-a adresat polițiștilor clujeni solicitându-le să ancheteze furturile de bani. Ancheta avea să-i aducă o mare surpriză clujeanului, chiar fratele său fiind hoțul care îi ”trăgea” din conturi sute de euro aproape lunar încă de la finele anului 2018.

Polițiștii au stabilit că din conturile de economii ale bărbatului se făcuseră frecvent retrageri de câte 800 – 900 de euro, sumele fiind transferate prin sistemul internet banking către un alt cont, administrat de o femeie. Luată la întrebări, tânăra a explicat că fostul ei prieten îi ceruse acordul să-i transfere diverse sume de bani, fata crezând că totul este legal, iar banii provin din câștigurile partenerului ei care muncise în străinătate. Ea a mărturisit că o parte din acești bani i-a oprit în contul unor datorii mai vechi, iar restul îi retrăsese prietenul ei.

NapocaNews