Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis vineri senatorului clujean Vasile Dîncu, fost ministru, că ar trebui ca filiala PSD Cluj să încerce să câștige alegerile chiar dacă „nu din prima”. Dîncu conduce interimar organizația.
Ciolacu după ce a falimentat administrația locală sare cu ironii.„Ca un făcut, dl Vasile Dîncu are și cu Bistrița-Năsăud, care au câștigat alegerile, și cu Hunedoara unde au câștigat alegerile, e împărțit jumate-jumate. Poate împreună reușim să câștigăm și la Cluj. Poate nu din prima, e o provocare mult prea mare, dar să începem să construim și acolo ceva stabil”, a declarat, cu zâmbetul pe buze, Marcel Ciolacu, scrie știripesurse.ro.Filiala județeană PSD Cluj este una dintre cele mai slabe organizații social-democrate din punct de vedere al procentul obținut în alegerile care s-au desfășurat în ultimul deceniu.

În perioada în care Victor Ponta a condus PSD, „sudiștii” din partid, adică liderii filialelor județene din Muntenia, care obțineau cele mai mari scoruri în alegeri, își manifestau frecvent nemulțumirea față de filialele care nu știau să atragă voturi dar încercau să țină lecții politice în PSD, organizația din Cluj fiind una dintre ele.

De-a lungul timpului, chiar Vasile Dîncu a fost acuzat de unii colegi că face pe „ideologul” dar nu își poate duce propria filială spre victorie.

NapocaNews