Latifundiarul Gigi Becali a explicat că a încheiat o înțelegere cu americanii, a încasat chiar și avansul pentru a vinde fabrica de armament de la Drăgășani. Becali susține că trebuie să încaseze suma de 13 milioane de euro, dar așteaptă să-i vină o hârtie de la Consiliul Concurenței pentru a finaliza afacerea.

Creștinul Gigi Becali a cumpărat fabrica de armament de la Drăgășani cu 13,9 milioane de lei, iar acum o vinde cu 13 milioane de euro.

„Am vândut fabrica de armament. Am trimis la Consiliul Concurenței, o hârtie banală, care au nevoie americanii, ca să plătească banii, 13 milioane. Tot mă plimbă, mă plimbă.

Am luat avansul și, ca să-mi dea oamenii banii, mai au nevoie de aprobare de la Consiliul Concurenței. Aștept să iau banii de luni de zile, nu pot să iau banii din cauza la o hârtie.

L-am sunat pe Chirițoiu (n.r. – Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței) și i-am zis: E o hârtie banală! E implicată Ambasada Americană. Vreau să iau banii! Ajutați-mă, că vin în România banii!”, a spus Becali, pentru Fanatik.

NapocaNews