Fanii sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad au avut un mesaj pentru suporterii români, după bannerul „Kosovo e Serbia”, afișat la meciul României din preliminariile EURO 2024 (2-0).

Steaua Roșie Belgrad a jucat în deplasarea la Cuckaricki (1-2) în etapa a 7-a din prima ligă din Serbia, iar fanii au avut un mesaj pentru ultrașii români, scrie gsp.ro

În timpul meciului, suporterii au afișat un mesaj pentru români: „Românul are doar trei frați: Dunărea, pădurea și sârbii. Vă mulțumim, frați români!”.

După ce au văzut mesajul, ultrașii din gruparea „Uniți sub tricolor”, care au fost implicați în scandalul care a dus la întreruperea partidei, au reacționat pe pagina de Facebook.

„Românul are doar trei frați: Dunărea, pădurea și pe sârbi! Vă mulțumesc, frați români!” Mesaj afișat acum câteva minute de către Delije, la meciul pe care Steaua Roșie Belgrad l-a jucat în deplasare cu Cukaricki, în campionatul Serbiei, în semn de mulțumire și apreciere pentru afișajul și acțiunea realizată de grupul nostru marți seară, pe Arena Națională. Adevărul e unul singur și nu trebuie cenzurat: Kosovo e Serbia!”, se arată în comunicatul „Uniți sub tricolor”.

Sârbii sunt frați cu românii în Balcani!

NapocaNews