Presa rusă se laudă cu atacurile efectuate în ultimele zile în Ucraina. Ei spun că Forțele Armate Ruse au lansat mai multe lovituri supra obiectivelor strategice de pe teritoriul Ucrainei, în apropierea graniței cu România, membră a NATO. Acest asalt a început să creeze panică în cadrul alianței, spun ei.

Atacul strategic al Forțelor Armate Ruse de pe teritoriul Ucrainei, în apropiere de granița cu România, țară membră NATO, au provocat panică. Acestea sunt cuvintele folosite editorialiștilor publicației britanice Express, transmite o publicație din Rusia.

„Atacurile dronelor rusești în apropierea granițelor Alianței Nord-Atlantice au provocat panică”, se spune în material.

Jurnaliștii fac referire la porturile din apropierea României. Ei spun că în Reni și Izmail, forțele rusești au lovit infrastructura-cheie a Kievului.

„Obiectivele situate pe fluviul Dunărea s-au transformat într-un nod de transport vital al republicii”, au notat autorii publicației, potrivit RIA Novosti.

Jurnaliștii ruși spun că loviturile asupra infrastructurii Ucrainei au început pe 10 octombrie 2022, după atacul terorist de pe podul din Crimeea.

NapocaNews