Brusc, în amfiteatrul Bibliotecii Academiei Române s-a spart o țeavă. Nu poate fi reparată decât dacă este înlocuit și sistemul de stingere a incendiilor – trebuie „implementat” (conform adresei primite) altul. Iar vestea trebuia dată în weekend.

În consecință conferința a fost anulată, demonstrând – a câtă oară? – că regimul nu suportă absolut deloc o altă opinie decât cea oficială.

Îmi pare rău pentru cei care și-au modificat programul personal în mod special ca să ajungă la dezbatere, dar vă fac promisiunea fermă, inclusiv în numele celorlalți participanți, că această dezbatere la nivel academic va fi reprogramată în cel mai scurt timp posibil.

Chiar dacă, în România, Constituția devine caducă prin presiunea structurilor de forță, cozile de topor globaliste – și am văzut cu toții cum au acționat în plandemie, când libertățile cetățenești au fost încălcate grosolan – datoria noastră este să facem tot ce depinde de noi ca această lume orwelliană să nu câștige definitiv și Academia Română să fie condusă direct de un Coldea sau Rog.

Doamne ajută!

Iulian Capsali 

PS Trepădușilor securiști mai mari sau mai mici le spun doar să nu exulte încă. Să mai aștepte puțin 🙂