Meryl Streep și soțul ei Don Gummer, se despart. Actrița în vârstă de 74 de ani a dezvăluit că de șase ani duc ”vieți separate”.

Vestea a fost dată de ”Page Six”, rubrica de gossip a New York Post. Meryl Streep, de trei ori câștigătoare a premiului Oscar (pentru ”Kramer vs. Kramer”, ”Sophie’s Choice” și ”The Iron Lady”) și sculptorul s-a căsătorit în 1978, cu un an înaintea celor 21 de nominalizări la Premiile Academiei pentru filmul ”Vânătorul de cerbi”.

Potrivit tabloidului, vedeta de la Hollywood, care tocmai a participat la ”Premiile Princesa de Asturias”, a fost văzută ultima dată cu soțul ei la ceremonia din 2018 a premiilor Oscar.

Într-o declarație comună, cei doi aproape foşti soţi au explicat că în ciuda divorţului ”vor avea mereu grijă unul de celălalt”.

Patru copii, cinci nepoți și 45 de ani împreună, dar acum, viețile lor sunt separate. În ciuda celebrităţii, cuplul ducea o viață de familie departe de bârfă, împărțindu-și timpul între o fermă din Connecticut și o mansardă din Tribeca, vândută în ianuarie 2020 pentru 15,8 milioane de dolari.

În 2002, într-un interviu pentru „Vogue”, Meryl indicase trei elemente care au contribuit la longevitatea căsătoriei lor: ”Bună voința, disponibilitatea de a face concesii și arta de a tăcea din când în când”. Care dintre cele trei nu va fi mai funcționat? (www.rainews.it)

NapocaNews