În ultimele zile, fostul om de încredere al fostului lider OEP, a publicat pe una dintre paginile sale de Facebook, mai multe mesaje în care vorbește despre opresiunea israeliană din Palestina. Ca și cum incursiunea teroștilor pe teritoriul israelian nu ar fi avut loc, acesta deplânge faptul că aviația militară israeliană a bombardat așa numitul Turn al Palestinei.

„Scenele din momentul în care Turnul Palestinei a fost distrus, de către bombardamentele israeliene, în centrul orașului Gaza … !!! O lume în care trăim. Am strigat și strig … Din ceea ce ma doare. O lume în care mi-ați divizati țara mea … Palestina … în trei. Și m-ați lasat, singur sa lupt… Să lupt …..! Pentru drepturile mele juste. Să lupt, să lupt…Până când, nu știu… Nici nu-mi pasă. […] Iată hegemonia ocupantului israelian, cum a distrus, astă seară, Turnul Palestinei… Însă voința poporului palestinian și drepturile noastre legitime au fost, sunt si vor fi mai puternice … ”, a scris, printre altele, Jaber Ahmed, scrie gândul.ro.
Pe de altă parte, mesaje antiisraeliene au fost publicate și pe un grup de Facebook, intitulat „Solidaritate România-Palestina.” Moderatorul a postat mesaje în care îi acuză pe israelieni de crime de război, după ce au oprit curentul electric și alimentarea cu apă în Gaza, fără nicio aluzie clară la masacrarea și răpirea civililor de către comandourile palestiniene.

În același timp, cei care se află în spatele acestei pagini, susțin că isrelul finanțează producții cinematografice de propagandă și o acuză pe celebra actriță israeliană Gal Gadot, care a interpretat rolul femeii fantastice, pe care o acuză de crime împotriva poporului palestinian.

„Dacă vă uitați la filme cu Gal Gadot, „Femeia fantastică”, aceasta a fost ea cu ani în urmă, soldat israelian care bătea, aresta, poate și ucidea oameni, pentru că erau… palestinieni. Alte filme propagandistice, ca „Fauda”, nu au alt rol decât de a acoperi, îmbrăca și justifica crimele Israelului, prezentând membrii agențiilor sale teroriste de stat drept „eroi”. De fapt, sunt criminali spălați pe creier care terorizează și ucid oameni nevinovați. Hollywood-ul, ca și liderii politici ai SUA, sunt sioniști și sprijină terorismul de stat israelian. Banii nu au miros”, a scris moderatorul paginii.

Totodată, acesta a precizat că un miting al palestinienilor, care urma să aibă loc, vineri, în Capitală, a fost amânat.

„Mitingul de vineri 13 octombrie se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este mesajul postat pe pagina de Facebook menționată.

Legat de acest mesaj, Jamal Iskandarani, un medic ORL-ist care a studiat medicina în România și care profesează la Spitalul Municipal Motru, a fost de părere că: „Sigur sioniștii de la conducerea țării și a mass mediei românești nu sunt de acord.”

NapocaNews