Tânăr de 17 ani din județul Cluj găsit mort într-o pădure

adolescent în vârstă de 17 ani, locuitor al comunei Frata din județul Cluj, a fost descoperit mort în proximitatea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie. Polițiștii au inițiat o anchetă penală pentru cercetarea circumstanțelor decesului.

Un apel de urgență a fost efectuat de către o femeie din județul Cluj la numărul 112, aceasta semnalând prezența unui tânăr decedat în apropierea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie. Polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au primit notificarea luni seara.

Un grup de polițiști din cadrul unei echipe operative, împreună cu experți de la Serviciul Criminalistic, s-au deplasat la locația menționată pentru a iniția investigațiile de la fața locului.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, confirmând decesul acesteia. După cercetări suplimentare, au stabilit că este vorba despre un adolescent de 17 ani din comuna Frata.

Conform primelor investigații efectuate, nu au fost identificate semne vizibile de violență asupra trupului tânărului. Cauza exactă a decesului urmează să fie determinată în urma unei expertize medico-legale.

NapocaNews