Un bărbat din Cluj, supărat pe vecinul lui care lăsa până la 4 dimineața televizorul pornit la volum ridicat, nu mai suport situația și a acționat.

Bărbatul, din cartierul Zorilor din Cluj, după mai multe nopți nedormite, a luat decizia de a merge la poliție unde a depus o plângere împotriva vecinului său. În declarație a scris că a încercat să rezolve problema pe cale amiabilă, dar nu a avut cu cine, drept pentru care a trecut la următorul pas, conform Cancan.ro

„Zorilor nr.5, etaj 1. Vecinul lasă televizorul să meargă la un nivel care deranjează pe alții. Nu răspunde la ușă. Seara trecută am îndurat asta până la 3-4 noaptea”, a scris bărbatul în plângere.

Totuși, nu este prima situația în care locuitorii din cartierul Zorilor se plâng de probleme privind zgomotele vecinilor, iar aceste incidente sunt cauzate de izolarea slabă a apartamentelor.

Izolarea fonică este un aspect foarte important pentru a evita astfel de probleme, iar specialiștii recomandă izolarea fonică de pe ambele părți ale pereților, dar și a tavanului, și, cel mai indicat, ale întregii locuințe.

NapocaNews