CT Popescu, convins că Lasconi nu a votat împotriva LGBT: Antioccidentalismul se poartă acum în România

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede că Elena și Oana Lasconi profită de acest scandal pentru a se propulsa politic, având în vedere că fiica primăriței a anunțat că dorește să intre în politică.

Cristian Tudor Popescu critică dur pretația publică a Elenei Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel. El o acuză că și-a plănuit fiecare pas făcut în scandalul privind votul la referendum. Mai mult decât atât, aceasta, alături de fiica sa, Oana, profită din plin de acest incident.

„Cinismul celor două este formidabil! Mamă și fiică. Profită ambele în mod jegos, că așa a zis fata la un moment dat, această atitudine homofobă jegoasă. Eh, în mod jegos profită amândouă una de alta în scop de afirmare politică”, a declarat Cristian Tudor Popescu. Declaraţia a fost făcută în emisiunea CAP la CAP difuzată exclusiv online, realizată împreună cu Anca Simina, pe canalul de YouTube Recorder Talks.

Totodată, gazetarul precizează că este convins că Elena Lasconi nu a votat la referendumul din 2018. Deoarece știa că fiica sa face parte din comunitatea LGBT.

Nici fiica Elenei Lasconi nu a scăpat de analiza gazetarului. Cristian Tudor Popescu a precizat că Oana a jucat un rol atunci când a afirmat într-un clip video că este „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată” .

„Dacă se ducea să dea examenul la UNATC cu jocul ăsta, parcă îi și văd pe actorii buni care sunt profesori acolo ar fi izbucnit în râs la genul ăsta de actorie”, a spus Cristian Tudor Popescu. El a precizat că „așchia nu sare departe de trunchi”, referindu-se la regia pusă la cale anterior de mama ei.

„Antioccidentalismul se poartă acum în România. Or, chestiunea asta cu familia tradițională, pe care a enunțat-o doamna vine fix în contradicție cu promovarea egaliății LGBT și a diversității. A liberalismului în Europa, care este o filozofie, o ideologie în Uniunea Europeană. În acest moment, și în SUA sub administrația Biden este la fel”, a spus Cristian Tudor Popescu .

NapocaNews