Elena Lasconi, prima reacție după ce a fost criticată de fiica ei: „Pur şi simplu m-a doborât. Este şi va rămâne fiica mea”. Rodul familiei de tip progresist?

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, spune că va merge la Paris pentru a discuta cu fiica sa, Oana, după scandalul iscat în urma retragerii de pe lista USR a candidaților la alegerile europarlamentare, titrează stirileprotv.ro.

Elena Lasconi a afirmat, într-un mesaj transmis pe grupurile de comunicare ale USR, că ultimele zile au fost „cele mai grele şi dureroase” din viaţa sa, transmite news.ro, care citează surse politice.

„M-am aşteptat la orice mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie. Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe. Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis ea.

Elena Lasconi le-a cerut iertare „colegilor care s-au simţit dezamăgiţi” de declaraţiile sale.

„Vreau să vă mai asigur că sunt pe deplin conştientă de toată munca voastră depusă de-a lungul timpului pentru acest partid. Nu a fost în van şi aportul fiecăruia a ajutat să întărească un crez comun, o speranţă. Îmi pare rău dacă există colegi care au simţit că declaraţiile mele au sabotat într-un fel acest efort. Ştiu că acum sunt multe întrebări fără răspuns, unele cu sclipici şi can-can, altele cu consistenţă. Va veni şi timpul lor. Analizaţi cu precauţie tot ce vedeţi şi auziţi săptămâna asta în spaţiul public. Eu nu mint şi nu am intrat în politică ca să mă fandosesc”, a adăugat ea.

NapocaNews