George Simion, liderul AUR, nu plăteste cu cardul pentru că nu are card, dar nici la casierie nu stă. Explicația e simpla. Nu e nimeni la coadă. Într-o intervenție la la Prima News, Simion ”înfierează” pe oricine ar putea avea acces la datele sale personale, scrie cotidianul.ro.

”Nu stau la coadă la casierie, pentru că nu e coadă”, spune Simion, care are dovezi în acest sens, un filmuleț care imortalizează momentul în care îşi încasează indemnizaţia.

”Nu aş vrea ca, cineva, care are acces la acele date să ştie pe unde am mers eu, pentru că este o chestiune de principiu, vreau să văd dacă se pot face plăţi în numerar”, a mai afirmat Simion, adăugând că toate plăţile le face în numerar.

Este absolut greţos cum băncile, în primele cele austriece, ele au dat tonul, se pregătea şi una româneacă, privată, se pregăteau săptămâna viitoare să mărească comisioanele, când ei trîiesc foarte bine numai din împrimuturile pe care le dau la stat”, a mai afirmat preşedintele AUR.

Nemulțumit că părinţii soției au făcut un credit pentru casă

”A renunţat la acel apartament, s-a mutat cu mine, dar a făcut un credit şi sper să şi-l închidă, a vorbit cu părinţii să îl returneze. Plătea 800 de lei la început şi acum plăteşte 1.500 de lei, şi în postura ei sunt sute de mii de oameni care şi-au luat case, pe care nu îi apără nimeni, pentru că în România nu dictează premierul şi preşedintele, ci băncile şi cazinourile”, a conchis Simion.

NapocaNews