Cică un taran roman a fost intrebat de un politician…” sti, bre, ca noi am intrat in Uniunea Europeană? Stiu, mă – cel fara de meserie si de Dumnezeu, raspunse țăranul, problema este cum o sa iesim si din asta!”

Borna kilometrica pe care am ratat-o, a fost in urma cu 33 de ani. Cica pe 22 decembrie 1989 ne-am trezit dimineata in comunism ( de fapt un socialism cu puternice conotatii suveranist – nationaliste ) si seara ne-am culcat cu totii…pe o ureche, crezand si sarbatorind ca de acum va curge lapte si miere la fiecare colt de strada. Din pacate prostia, naivitatea, indiferenta, credulitatea si mai ales tradarea, se trec pe factura si se platesc. Da, tradarea de neam si tara ! De ce spun asta ? Pentru ca dupa decembrie 1989, am avut nesansa sa intalnim si sa cunoastem o puderie de copii de romani sau fake-uri, ca sa fiu in trend, ce nu-si doresc si nu fac nici un serviciu sau cinste tarii.

Din pacate se lucreaza de multa vreme la distrugerea unitatii culturale si etnice a poporului roman. Din aceasta cauza, cei care au dorit sa ne subjuge si sa acapareze Romania de azi, jefuindu-i la sange resursele naturale si umane, au obtinut „succese” remarcabile, ca dovada situatia in care se gaseste astazi Romania. O Romanie in care nu curge mult visatul lapte si miere, din acel decembrie 1989. O Romanie in care Catavencu spunea – „iubesc tradarea, dar urasc pe tradatori”, si care azi s-ar traduce – urasc tradarea, dar iubesc pe tradatori! Pentru ca si atunci ca si acum, actorul principal care conduce, decide si controleaza, in speta „statul paralel”, mai exact serviciile secrete, sunt doar niste umile sucursale ale serviciilor secrete straine – atunci in urma cu 33 de ani ai KGB – ului sovietic, azi ale celor americane, israelian si vest europene. Cu totii supusi si in serviciul sistemului ticalosit euro-atlantic.

Un sistem globalist, in a carei globalizare am fost atrasi si ingenuncheati. Unde bancile straine, companiile multinationale care beneficiaza din plin de absolut toate resursele si bogatiile naturale ale noastre, nici macar nu-si platesc obligatiile fiscale catre stat. Pentru ca atat bancile, cat si multinationalele au devenit mult mai puternice decat statul roman. Companii care au contabilitati paralele si isi exporta ilegal profitul in tarile lor. Companii care nu-si declara venitul si care raporteaza in fals cantitatea de resurse extrase si exploatate – minereuri, metale pretioase, petrol, gaze naturale, lemn. Oare si cei din diviziunea economica a SRI-ului, s-au culcat si ei pe o ureche, asa cum s-a culcat aproape tot poporul român de la „cârmaciul” Nicolae incoace ?!? Sunt mai actuale ca oricand versurile marelui poet roman Octavian Goga, interzis azi de niste derbedei si vagabonzi sloboziti alogeni pe meleagurile noastre…

Muntii nostri aur poarta,
Noi cersim din poarta-n poarta.
De-am inchide-a Tarii poarta
Altii ne-ar cersi la Poarta!

Intr-adevar de mare actualitate, pentru ca azi de exploatarea aurului romanesc se ocupa cu totul si totul „intamplator” – 8 firme toate evreiesti ! Care exploateaza la greu aurul din Romania. Plus petrolul – „aurul negru” facut cadou de haita securisto – politicianista, la austrieci, plus gazele naturale la francezi, plus padurile – „aurul verde” la germani si la aceeasi austrieci, care si-au impodobit frumoasa Wiena cu aurul romanesc de la Rosia Montana, care azi zace in paragina ca si atatea multe alte locuri si orase din Romania.

Si daca robinetul de la lapte si miere a ramas blocat cu privire la Romania, ce este totusi sau ce a ajuns tara noastra? Domnul profesor Cristian Troncota a dat definitia, zic eu cea mai corecta – „Romania nu mai este nici colonie, pentru ca coloniile au anumite drepturi de a lua decizii interne in conformitate cu interesele locale, in timp ce in România, azi toate decizile importante pentru noi, se iau în strainatate.” Astfel termenul folosit a fost acela de „teritoriu aflat sub ocupatie militara străina si administrat din strainatate.” Cum ? Prin intermediul unor interpusi din Romania, atat minoritari etnici, cat si din randul etniei romane. Cine sunt ei ? Cei pe care nu ai voie sa-i critici si care sunt mereu prezentati de mass media ca fiind ” corect politic”, mai ceva ca la raposata „Cantare a Romaniei”. Un alde Johannis sau Hell – wig. Sau celebrul binom Coldea – Kovesi. Iar cine nu este ca si ei, adica „corect politic”, este automat „innobilat” ca fiind anti-american sau anti-occidental. Uneori cu un bonus de Ceaușist, Putinist, legionar sau antisemit. De fapt noi toti suntem ” anti”, dar anti-colonialisti !

Cine sunt si ce sunt globalistii neomarxisti de azi? Demni urmasi ai bolsevicilor marxisti de ieri. Vorba aia – la vremuri noi, tot noi! Doar ca ei au uitat la fel ca si predecesorii lor, ca Dumnezeu nu ne-a facut pe toti la fel. Cum au incercat si incearca americanii si occidentalii, sa faca prin aceasta globalizare, o mare ciorba in care sa ne amestece pe toti – toate rasele, toate culorile, toate etniile la un loc. Sa ne stearga la toti credinta crestina si identitatea, sa faca un fel de homo-globalus sau homo-europeus. Insusi Presedintele american Donald Trump nu milita pentru Uniunea Europeana, ci pentru o Europa a natiunilor, asa cum a fost gandita la inceput de parintii acesteia. O Europa in care fiecare popor sa-si promoveze identitatea.

Dar poate cel mai mare pacat, este acela ca o mare parte din opinia publica, inca nu are niste idei coerente despre ceea ce s-a intamplat in acesti 33 de ani si nu constientizeaza ca astazi, noi romanii nu mai avem aproape nimic, ca ne-a fost luat sau furat aproape totul. Ne-au inchis ochii cu ceva fonduri europene, care sunt de fapt tot din banii nostri. Si astea la pachet cu drogangeala, prostitutia, imoralitatea, furaciuni si averi ilicite, non-cultura si non-educatia.

Iar la final se pune intrebarea…Ce sau cine mai poate schimba ceva? Dumnezeu poate schimba, pentru ca intreaga putere este la El! Dar pentru asta trebuie in primul rând sa credem…restul vor veni de la Tatal!

Cristian Ardeleanu