De cacao? Lipsa cultură. Scandal comic în showbiz, pe final de an! Influencerița Adelina Pestrițu a luat foc după ce a fost prinsă pe picior greșit și taxată dur! Pe scurt, Pestrițu a confundat Laponia cu Polul Nord. Atenție, însă, că acest lucru nu s-a întâmplat în timp ce stătea în fața unui ecran, ci în timp ce Pestrițu se afla în excursie gratuită în Laponia, a treia oară!

“Am văzut o influenceriță celebră care a venit anul acesta a treia oară consecutiv în Laponia și a scris că e mișto la Polul Nord. Doar că de aici de unde suntem noi (și ea) și până la Polul Nord sunt cam 2700 km, adică mai mult decât de la București până la Londra.

Cam despre asta e vorba atunci când nu călătorești cu cine trebuie, îl cauți pe Moș Crăciun la Polul Nord, apoi ștergi comentariul meu și îți modifici postarea originală”, a scris Răzvan Pascu, consultant în turism, pe o rețea de socializare.

Influencerița a reacționat virulent:

“Dragii mei, nu se putea termina anul fără ca eu să fiu admonestată în spațiul public pentru o greșeală. Lucrurile stau așa: la o postare despre Laponia am spus că merg la Polul Nord, în aeroport m-am întâlnit cu un domn care deține o agenție de turism și am făcut o glumă, spunându-i că urmează să deschid și eu una și îi voi face concurență, apoi a început atacul”, a precizat Adelina Pestrițu, pe o rețea de socializare.

 

NapocaNews