Jurnalistul Ion Cristoiu vine cu o previziune neașteptată privind alegerile prezidențiale din 2024. Dacă majoritatea sondajelor iau în calcul lideri ai PSD, PNL sau AUR sau oameni politici, Ion Cristoiu spune că în locul lui Klaus Iohannis, la Cotroceni, va fi ales un independent.

„La prezidențiale nu se duce nici dracu. La anu’ un independent va câștiga și cred că România trebuie să aibă și experiența asta. Dacă este independent s-ar putea să fie mai unificator decât președintele, el e independent, nu e nici cu ăia, nici cu ăia și s-ar putea ca ăsta să fie președintele ideal în România. Prin această vizită istorică avem de a face cu întoarcerea Uniunii sovietice sub numele de Rusia în Orientul Mijlociu.

Această vizită are loc într-un moment cumplit pentru America pentru că după prăbușirea Uniunii Sovietice America a rămas nașul întregului Orient Mijlociu, nu doar pentru Israel. Toată țările arabe se uită cu neliniște la tragedia palestiniană. Nu au cum să nu rezoneze cu palestinienii. Numai că până acum în această zonă nu s-a ivit un alt naș”, a declarat Cristoiu într-un podcast.

Va câștiga tovaășul Mircea Geoană?

NapocaNews