Iubitorii si cunoscataorii de literatura si teatru, cunosc capodopera lui Carlo Goldoni – „Sluga la doi stapani”. Respectiv, cum ajungi printre altele, sa servesti la doi stapani in acelasi timp. Raspuns pe care noi romanii, il putem afla cel mai bine, chiar de la politicienii si guvernantii nostri. Cica chipurile, alesi de noi, dar de fapt numiti si girati de serviciile secrete – statul paralel, sub obladuirea directa a stapanilor din afara tarii.

Si uite asa a mai trecut inca un 1 Decembrie – Ziua Marii Uniri, zi aniversara de sarbatoare nationala, care a insemnat incununarea unui lung, greu si mult asteptat proces de reintregire a Romaniei, revenirea la Patria mama a unor teritorii romanesti furate de vecini „binevoitori”. Mai exact infaptuirea Romaniei dodoloate sau asa cum expresiv de frumos consemna marele poet si filosof roman Lucian Blaga, in „Hronicul si cantecul varstelor – cand dam sa iesim din sat, numai ce auzim dintr-o curte, neasteptat, in noapte, un strigat de copil…Traiasca Romania dodoloata !” Strigat care reprezinta infaptuirea visului de secole a poporului roman, de emancipare si eliberare de sub diverse dominatii straine, de a ne reunii cu totii sub acelasi steag si sub aceeasi Credinta Crestina, de a fi liberi si stapani pe destinul nostru. Visul de a plange si a ne bucura impreuna, de a ne regasii cu totii in fruntariile oferite noua de Bunul Dumnezeu si de a-L Slavii in vecii vecilor! Amin!

Un vis care astazi a fost inlocuit pentru multi dintre noi, cu visul european sau chiar mai rau, cu mult indragitul si indracitul vis american. Cu…..

– alterarea si diminuarea demnitatii nationale, cultivarea „sindromului inferioritatii” noastre ca si popor si tara.
– indiferenta sau chiar mai rau, cu sustinerea unor politici si tendinte autonomist – secesioniste in interiorul tarii.
– vanzarea si instrainarea resurselor si bogatiilor tarii unor companii, banci si guverne straine.
– desfiintarea armatei si a industriei proprii de armament.
– distrugerea planificata a economiei tarii ( fabrici, uzine, agricultura, comert ) si dependenta noastra de sistemul politico – financiar globalist sorosist.
– falimentarea cu buna stiinta a sistemului sanitar si mai ales cel educational – scolar si universitar.
– o istorie nationala falsificata si mincinoasa, in care eroii neamului sunt considerati criminali.
– o „normalitate” unde alogenii, tortionarii si tradatorii neamului sunt curati ca lacrima si drepti ca lumanarea.
– decorarea de catre ambasadele si guvernele straine a sefilor de servicii, si anume Coldea si Hellwig (SRI), respectiv madame Kovesi (DNA) pentru servicii aduse strainatatii. Pe principiul – daca predecesorii nostri Pacepa si Iulian Vlad au tradat tara, de ce sa nu tradam si noi ?!?
– subordonarea totala a justitiei intereselor straine, in special cele americane.
– lupta de o agresivitate demna de anii instaurarii bolsevismului in tara, impotriva Bisericii Ortodoxe si a Credintei Crestine…si promovarea la schimb a „noilor valori” – consumatorismul, progresismul, ateismul, transumanismul si alte -isme, toate din zodia satanei.
– stergerea identitatii nationale si inlocuirea cu o alta „identitate” – cea sodomica.
– anularea si blamarea culturii romanesti si implementarea in societate a asa numitei „cancel culture”…de fapt un cancer culture.
– negarea si incarcerarea valorilor si ideilor politice nationaliste, suveraniste si patriotice, spre a face loc singurei idei care sta la baza viitorului gulag transumanist, si anume „corectitudinea politica”. Pe care noi, cei ce azi mai avem curajul sa gandim si sa ne exprimam liber, o aruncam cu scarba la cosul de gunoi al societatii, acolo unde-i sta bine sa stea.

Daca la baza Marii Uniri din 1918 au stat valori si principii nobile precum sacrificiu, loialitate, fidelitate, patriotism, iubire, Credinta, astazi acestea nu se mai regasesc in „garderoba” decidentilor nostri politici. Autoritati, guvernanti, parlamentari, ministrii, servicii – cu totii, in frunte cu „dulapul robot” de la Cotroceni – au in CV -ul lor doua singure mari „calitati”…tradare si slugarnicie ! Tradatori si slugi ! Tradatori parsivi si slugi umile !

Am avut, asa cum am mai spus si cu alte ocazii, in istoria noastra moderna, doar doua exceptii de la regula, care au si sfarsit prin a fi „decorati” la ordin din afara, prin tortionari executanti autohtoni – cu un glont. Sau mai multe, ca sa ne fie invatatura de minte pe viitor, sa nu iesim din cuvantul si de sub papucul puterilor straine. Un maresal Ionel si un carmaci Nicolae. Alaturi de care ce-i drept fibra sanatoasa a poporului roman a mai „nascut” si un codrean, o intreaga generatie de marturisitori si mucenici cunoscuti noua drept „Sfintii Inchisorilor”, o intreaga pleiada de haiduci luptatori pentru Neam, Tara si Dumnezu – a caror simbol este azi „Mosul” Ion Gavrila Ogoranu. Asadar exemple ne-a dat Dumnezeu destule, ca sa nu ratacim Calea si destinul neamului. Sa avem directie si repere ! Le mai avem azi oare ?

Pentru ca astazi ei – fiii ratacitori si risipitori ai neamului nostru romanesc, ” elita” conducatoare asezata meschin si fara suflet in fruntea tarii, lipsita de o minima empatie crestina, responsabila direct de soarta si destinul nostru ca neam si tara, au preferat asemenea lui Iuda sa se vanda si sa ne vanda si pe noi pentru „30 de arginti”, pentru o falsa bunastare. S-au vandut si s-au pus in slujba „fariseilor” de la Washington si Bruxelles. Sluga la doi stapani! Ca de parca unul, nu era de ajuns. Pentru buna lor bunastare si innavutire, si-au bagat de buna voie capetele precum boii in jug, iar pe noi ne-au „fericit” cu lantul robiei moderne, cum spun si versurile….

„Din zei de-am fi scoboratori
C-o moarte tot suntem datori!
Dar nu-i totuna leu sa mori
Ori caine-nlantuit.”

Asadar stimati confrati, cugetati si memorati – cata vreme in strucuturile euro-atlantice, din care onor facem parte, vom continua sa avem acelasi statut si tratament specific unei banale colonii, iar ai nostri lideri politici de pe malurile Dâmbovitei, vor fi pe mai departe, pe la „curtile imperiale”, doar niste simpli si umili bufoni, pentru noi va fi asemeni infernului lui Dante, unde deasupra intrarii in infern sta scris – „Lasati orice speranță, voi care intrați!”

Cristian Ardeleanu