Foştii mari jucători de tenis Andre Agassi şi Steffi Graf vor susţine un meci demonstrativ la BT Arena din Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a 5-a ediţii a Sports Festival, care va avea loc în luna iunie.

Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, de la ora 18:00, în BT Arena.

Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, alături de alţi doi invitaţi speciali care urmează să fie anunţaţi în scurt timp’, precizează sursa organizatorii.

Primele 1.000 de bilete la meciul demonstrativ de tenis vor fi puse în vânzare luni, 15 ianuarie, de la ora 14:00 şi pot fi achiziţionate la preţuri de Early Bird de pe site-ul entertix.ro.

Andre Agassi are opt titluri de Grand Slam la activ, incluzând: Australian Open (1995, 2000), Roland Garros (1999), Wimbledon (1992) şi US Open (1994, 1999).

Agassi este primul jucător care a făcut Golden Slam – adică a câştigat toate Grand Slam-urile şi medalia de aur olimpică în acelaşi an – precum şi singurul om care a câştigat un Super Slam în carieră – toate Grand Slam-urile, plus medalia de aur olimpic şi ATP Finals, toate în acelaşi an. În 2006, Andre Agassi s-a retras oficial din tenis, punând capăt unei cariere impresionante.

Steffi Graf este una dintre cele mai mari şi influente jucătoare de tenis din istorie, cu un palmares impresionant acumulat în perioada 1982 şi 1999.

Cunoscută pentru stilul său agresiv şi pentru abilităţile sale deosebite, Graf a câştigat un total de 22 de titluri de Grand Slam, inclusiv fiecare dintre cele patru turnee majore.

Ea a realizat ‘Golden Slam’ în 1988, câştigând toate cele patru turnee de Grand Slam şi medalia de aur olimpică în acelaşi an.

Steffi Graf s-a retras din tenis în 1999, după ce a ocupat locul întâi în clasamentul WTA pentru un record de 377 de săptămâni.

Steffi Graf continuă să fie implicată în diverse activităţi caritabile şi formează împreună cu Andre Agassi unul dintre cele mai faimoase cupluri din lumea tenisului.

NapocaNews