Sepsi OSK – ”U” Cluj s-a încheiat 0-0, în etapa cu numărul 27 din sezonul regulat al Superligii României, pe stadionul din Sfântu Gheorghe.Ambele echipe nu mai câștigaseră de patru etape în Superliga României, înainte de confruntarea directă, doar că nici Sepsi și nici ”U” nu au putut sparge ghinionul în runda #27.

U Cluj fără șuturi pe poartă. După meci, Ioan Ovidiu Sabău a susținut că echipa sa a câștigat un punct important la Sfântu Gheorghe și a ironizat ratarea lui Daniel Popa. De asemenea, antrenorul a mai evidențiat că Sepsi OSK practică un fotbal bun și că a fost o partidă dificilă în Covasna.

”Încercăm să jucăm fotbal, am luat un punct important. Am avut o primă repriză bunicică, am avut și o situație cu Popa, destul de bine prima repriză. A doua repriză a fost modestă.

(despre ratarea lui Daniel Popa) El fiind obosit, cred că nu știa unde e poarta. Portarul era în afara cadrului porții, poarta era goală. Da, mingea fuge un pic.

E un punct important, e un punct mare pentru noi. Știam că nu avem voie să pierdem împotriva unei echipe puternice. Ei știu să joace fotbal, chiar dacă au avut mici excepții. Sigur, încercăm să găsim soluții, a fost un meci foarte greu. Am rămas în lupta pentru play-off, dar nu cu șanse mari. Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puțin.

Trebuie să câștigăm cu Farul acasă, pe urmă cu Botoșani, iar apoi să vedem. În următorul meci va trebui să găsesc jucătorii odihniți, pentru că în ultimele 20 de minute am căzut fizic”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, srie sport.ro.

În urma confruntării, ”U” Cluj a rămas pe locul nouă cu 35 de puncte.

NapocaNews