Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ”explică„ într-un mod fără echivoc de ce nu e de acord  cu medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD – PNL la Primăria Capitalei.

CTP îl jignește, într-o postare pe Facebook, pe medic, afirmând că e ”prostălău, agresiv si corupt”, fără a prezenta în acest sens vreo dovadă, scrie pesurse.ro

„De ce el?

PSD și PNL nu mai știu cum să scape de Cîrstoiu, deoarece purtările în campanie ale lui domdoctor merg de la ridicol până la respingător.

Întrebarea este: de ce l-au ales? Răspuns: întrucât calitățile sale corespund perfect calităților oricărui fruntaș pesedist sau liberal – să fie corupt, plin de bani, nesimțit, mincinos, arogant și, nu în ultimul rând, un prostălău agresiv atotzâmbitor.”

Liderii alianţei electorale PSD-PNL au stabilit, într-o şedinţă desfăşurată la Palatul Victoria vreme de peste trei ore, ca depunerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu pentru funcţia de primar general al Capitalei să aibă loc, luni, la începutul săptămânii viitoare, au precizat surse politice pentru AGERPRES.

Potrivit acestora, liderii coaliţiei ar fi vrut să depună chiar pe 16 aprilie candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, pentru a pune capăt speculaţiilor legate de o presupusă retragere din cursă.